Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Oma Lääkärisi Iso Omena

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Espoon kaupungin Iso Omenan terveysaseman (väestöpohja n. 18 000) palvelut on ulkoistettu Mehiläiselle. Terveysasema siirtyi Puolarmetsästä Ison Omenan palvelutorille uusiin upeisiin tiloihin 11.8.2016.
Oma lääkärisi Iso Omenan asemalla keskitymme toiminnassamme hoidon saatavuuteen, pitkäaikaissairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, hoidon vaikuttavuuden mittaamiseen, sähköiseen asiointiin sekä terveyspalveluiden jatkuvaan kehittämiseen asiakaslähtöisesti. Panostamme erityisesti henkilöstömme hyvinvointiin ja henkilökohtaisen ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Oma lääkärisi malli on saanut erinomaisia arvioita Espoon taholta ja myös Aalto yliopiston tutkimuksessa:
https://www.mehilainen.fi/uutiset/aalto-yliopiston-tutkimus-oma-laakaris...

Iso Omenan lääkäreiden työnkuva on monipuolista yleislääkärin työtä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan ja otamme huomioon toiveet työaikojen suhteen. Tuemme jatkuvaa ammatillista kehitystä. Asemalla työskentelevät lääkärit ovat yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja lääketieteen lisensiaatteja.

Mehiläinen tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan uuden palvelukonseptin parissa julkisella puolella, kilpailukykyisen korvauksen ja valtakunnallisen konsernin työsuhde-edut sekä urakehitysmahdollisuudet.

Haemme nyt yleislääkäriä toistaiseksi voimassa olevalla kuukausipalkkasopimuksella asemalle töihin. Ole heti yhteydessä!

Lisätietoja

Sanna Tammi

Sijainti

Piispansilta 19, Ison Omenan palvelutori, 02230 Espoo

Hae tätä paikkaa!