Validia Kuntoutus Helsinki

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme neurologian erikoislääkäriä (neurologi) kuntoutustyöhön asiakkaallemme Validia Kuntoutukseen Helsinkiin.

Töiden aloitus joustavasti keväällä 2019 jatkuen pitkäaikaisesti. Työaika on sovittavissa klo 8-20 välille siten, että viikkotyöaika olisi 16-38,25 h/vko.

Etsimme myös konsultointineurologia, joka tekisi konsultointityötä osa-aikaisesti 2-3 päivää kuukaudessa. Työn kohteena on kuntoutus ja työajat on mahdollista sopia erikseen.

Neurologin työnkuvaan kuuluu kuntoutujien tarkastuksia, moniammatillisen työryhmän ohjaamista sekä mahdollisesti ryhmäkeskusteluja kuntoutujien kanssa. Tarvittavat palaverit sisältyvät työhön. Pääpaino on yksilöllisessä potilastyössä. Lääkäri vastaa yksilövastuisesti kunkin kuntoutujan hoidosta ja kuntoutuksesta kuntoutusjakson ajan. Kysymys on vaativasta kuntoutuksesta pääkohderyhminä aivo- ja selkäydinvammaiset. Työnkuvaa voidaan suunnitella yhdessä toiveiden mukaan.

Työhön perehdytys ja kollegiaalinen tuki järjestetään Validia Kuntoutuksen toimesta. Mehiläisen lääkärinä saat kilpailukykyisen palkkauksen, ja ison konsernin työsuhde edut.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, koska tulemme etenemään rekrytoinneissa nopeasti. Kerron mielläni työstä lisää.

Lisätietoja

Christian Kivistö
+358451711172

Hae tätä paikkaa!