Validia Kuntoutus Helsinki

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme lääkäriä (yleislääkäri, neurologi tai fysiatri) kuntoutustyöhön asiakkaallemme Validia Kuntoutukseen Helsinkiin. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi lääkärille, joka erikoistuu työterveyshuoltoon, neurologiaan tai fysiatriaan.

Töiden aloitus joustavasti syksyllä 2018 jatkuen pitkäaikaisesti. Työaika on sovittavissa klo 8-20 välille siten, että viikkotyöaika olisi 16-38,25 h/vko.

Lääkärin työnkuvaan kuuluu kuntoutujien tarkastuksia, moniammatillisen työryhmän ohjaamista sekä mahdollisesti ryhmäkeskusteluja kuntoutujien kanssa. Tarvittavat palaverit sisältyvät työhön. Pääpaino on yksilöllisessä potilastyössä. Lääkäri vastaa yksilövastuisesti kunkin kuntoutujan hoidosta ja kuntoutuksesta kuntoutusjakson ajan. Kysymys on vaativasta kuntoutuksesta pääkohderyhminä aivo- ja selkäydinvammaiset. Työnkuvaa voidaan suunnitella yhdessä toiveiden mukaan.

Työhön perehdytys ja kollegiaalinen tuki järjestetään Validia Kuntoutuksen toimesta. Mehiläisen lääkärinä saat kilpailukykyisen palkkauksen, ja ison konsernin työsuhde edut.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 30.9.2018, koska tulemme etenemään rekrytoinneissa nopeasti. Kerron mielläni työstä lisää.

Lisätietoja

Susanna Tolonen
0408423996

Hae tätä paikkaa!