Espoon kaupunki, työterveyshuolto

Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

Haemme, työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä tai pitkän kurssin käynyttä lääkäriä tai muuten työterveyshuoltoon suuntautunutta lääkäriä Espoon kaupungin työterveyspalveluiden yksikköön. Työjakson pituus toistaiseksi tai halutessa määräaikainen jakso. Osa-aikatyöstä voidaan sopia. Työnaloitus sovittavissa.

Toimipiste on Helsingin yliopiston hyväksymä työterveyshuollon erikoistumisyksikkö joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työterveyslääkärin uralla. Mahdollisuus tehdä mielenkiintoista työterveyslääkärin työtä moniammatillisessa tiimissä. Työn tukena ovat monipuoliset tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ja hyvä seniorituki omassa yksikössä.

Työterveyspalvelut vastaa Espoon kaupungin henkilöstön kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta, johon kuuluu ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Asiakkaina ovat kaupungin tulosyksiköt ja liikelaitokset ja niiden noin 14 000 työntekijää. Espoon työterveyshuollossa on työssä 35 terveydenhuollon ammattilaista. Toimipiste sijaitsee uusissa viihtyisissä tiloissa Espoon keskuksessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Potilastietojärjestelmä Acute. Hyvä korvaus!

Lisätietoja

Marja Repo

Sijainti

Kamreerintie 2 A II krs., Espoo

Hae tätä paikkaa!