Mehiläinen Terveyspalvelut Oy

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläinen on voittanut ulkoistettujen Hervannan ja keskustan terveysasemien kilpailutuksen. Haemme Oma lääkärisi asemalla työskentelystä kiinnostuneita lääkäreitä työskentelemään Mehiläisen palveluksessa Tampereen ydinkeskustan tiloissa tammikuusta 2019 alkaen.

Tällä hetkellä haemme yhtä (1) kokoaikaista lääkäriä vuoden 2019 alusta keskustaan. Tämän työmahdollisuuden lisäksi pohdimme myös lääkäreille erikseen sovittavia työjaksoja muutamaan tiedossa olevaan tarpeeseen keväästä 2019 alkaen. Olemme aloittaneet rekrytoinnin jo näihin paikkoihin, joten olethan nopeasti yhteydessä, jos haluat olla harkinnassamme mukana. Työtarjouksia kokoaikaisen tehtävän osalta tehdään jo lokakuusta alkaen.

Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti, jolla on jo karttunut reilusti terveysasematyöstä kokemusta tai jo uraa tehnyt kokeneempi lääkäri. Mehiläisen ja Tampereen kaupungin yhteistyö sidotaan hyvinvointipalveluiden tuottamiseen sekä palvelukokonaisuuden kehittämiseen. Mehiläinen sitoutuu palvelutuotannon tavoitteisiin ja ennen kaikkea hyvinvoinnin lisäämiseen. Parhaat ja toimivat käytännöt tulevat hyödyttämään kaikkia tamperelaisia.

Keskustan terveysasemalla työskentelee 7 lääkäriä ja Hervannan terveysasemalla tällä hetkellä 4 lääkäriä. Ole rohkeasti yhteydessä, keskustellaan laajemmin asemien työtehtävistä ja mahdollisuuksistasi tulla mukaan kehittämään toimintaamme!

Terveisin Antti Salmela
Resurssipäällikkö, Länsi-Suomi
Oma Lääkärisi ulkoistukset ja valinnanvapauspilotit
Puh: 040 190 3916 I Email: antti.salmela@mehilainen.fi

Lisätietoja

Antti Salmela

Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Hae tätä paikkaa!