Mehiläinen Länsi-Pohja Oy

Mehiläisen lääkärikeskukset ja sairaalat

MEHILÄINEN LÄNSI-POHJA OY ETSII PALVELUKSEENSA KIRURGIAN YLILÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan ja Simon kuntien sekä Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n muodostama yhtiö, joka vastaa Kemin ja Tornion perusterveydenhuollon lääkäripalveluista sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin somaattisen erikoissairaanhoidon palveluista. Palvelutuotanto on jaettu kuuteen palvelulinjaan, jotka ovat kiireellinen hoito, vastaanottopalvelut, sairaanhoidon palvelut, kuntoutus, sairaanhoidon tukipalvelut ja suun terveydenhuolto. Etsimme palvelukseemme ylilääkäriä vastaamaan erikoisalansa kokonaisuudesta läpi palvelulinjojen.

Kirurgiseen toimintaan kuuluvat leikkausosasto, päiväkirurgia, kaksi kirurgista vuodeosastoa, kirurgian poliklinikka sekä tähystysyksikkö. Sairaalassa ovat edustettuna kaikki kirurgian erikoisalat ja päivystys on järjestetty erikseen pehmytosakirurgiassa sekä ortopediassa ja traumatologiassa.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on yksi alueensa, Meri-Lapin, suurimpia työnantajia. Perämeren ympäristö ja läheinen Lappi tarjoavat vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon kauniissa luonnossa. Sairaalamme on savuton työpaikka. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva todistus tartuntatautilain (1227/2016, TTL) 48 § mukaisista rokotuksista.

Lisätietoja tehtävistä antavat Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n lääketieteellinen johtaja Paavo Uusimaa (kaikki tehtävät), paavo.uusimaa@mehilainen.fi; puh 040-5758538, sairaanhoidon palveluiden linjajohtaja Pekka Taipale, pekka.taipale@mehilainen.fi puh 040-1912541

Hakemukset tehtäviin lähetetään 23.8.2018 klo 15 mennessä osoitteella Mehiläinen Länsi-Pohja Oy, Merikatu 3, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen niina.koskinen@mehilainen.fi.

Lisätietoja

Juha Mikkola
+358406749043

Hae tätä paikkaa!