Kirkkonummen terveyskeskus

Mehiläisen päivystykset

Mehiläinen on toimittanut Kirkkonummen terveyskeskuksen perjantai-iltojen, viikonloppujen, arkipyhien ja aattojen lääkäripäivystystyövoiman 1.6.2017 alkaen.

Kirkkonummen keskustan terveysaseman kiireellinen avovastaanotto (=ensiapu) on avoinna joka päivä klo 8:00-20:00 (myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä) osoitteessa Virkatie 1, Kirkkonummi ja palvelee kunnan noin 38 700 asukasta. Mehiläinen toimittaa lääkärit perjantai-iltojen, viikonloppujen, arkipyhien ja aattojen päivystysvuoroihin.

Kiireellinen avovastaanoton yöpäivystys toimii Jorvin sairaalassa. Terveyskeskuspäivystyksessä virka-ajan ulkopuolella työskentelee pääsääntöisesti yksi lääkäri kerrallaan. Lisäksi vuorossa on kaksi kunnan omaa hoitajaa.

Päivystävän lääkärin työhön kuuluu päivystyspotilaiden tutkiminen ja hoito sekä uusien potilaiden lähettäminen Espoon sairaalaan Espoon ohjeistuksen mukaisesti. Kirkkonummen Triage A ja B -potilaat viedään pääosin suoraan ilman lähetettä HUS-alueen sairaaloihin. Potilastietojärjestelmä Pegasos, johon perehdytetään tarvittaessa. Pätevyysvaatimuksena vähintään hyväksytysti suoritetut 5. vuoden opinnot.

Pätevyysvaatimus: LK
Potilastietojärjestelmä: Pegasos
Osoite: Virkatie 1, Kirkkonummi

Päivystysvuorot:
Perjantai ja arkipyhien aatot klo 16-20
Lauantai, sunnuntai ja pyhäpäivät klo 8-20

Lisätietoja

Janne Mäki-Kahra
+358407300525

Hae tätä paikkaa!