Oma lääkärisi Säynätsalo

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Haemme hallinnollista vastuulääkäriä Jyväskylän alueen Oma Lääkärisi -asemille. Päävastuuna ovat Korpilahden ja Säynätsalon Oma Lääkärisi -asemat. Työajasta 20% on hallinnollista työtä ja 80% kliinistä työtä 3-4 päivää viikossa. Hallintolääkäri toimii terveysaseman lääkärien lähiesimiehenä ja toimii tiiviissä yhteistyössä vastaavan hoitajan sekä Jyväskylän kaupungin kanssa. Hallintolääkäri vastaa myös terveysasemiensa toiminnasta, taloudesta ja lääketieteellisestä puolesta sekä kehittää aktiivisesti terveysaseman toimintaa Oma Lääkärisi -periaatteiden mukaisesti.

Lähikollegana ja työparina toimii Oma Lääkärisi -asemien vastaava hallintolääkäri ja yleislääketieteen erikoislääkäri Minna Leppäkynnäs.

Oma Lääkärisi -terveysasemilla panostetaan dynaamiseen tiimityöskentelyyn, josta on karsittu turha byrokratia ja jolla pyritään jatkuvasti kehittämään terveydenhuoltoa ja tehdään laatutyötä. Tarjoamme sinulle hyvän kuukausikorvauksen lisäksi erittäin hyvät olosuhteet päästä vaikuttamaan ja kehittämään asemien työympäristöä sekä toimintatapoja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Tomi Tuovinen
tomi.tuovinen@mehilainen.fi
p. 0401869184

Lisätietoja

Tomi Tuovinen
0401869184

Sijainti

Parviaisentie 7, Säynä 40900

Hae tätä paikkaa!