Siikalatva terveyskeskus

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Haemme nyt erikoislääkäriä vastaavan lääkärin rooliin Mehiläisen terveysasemille Siikalatvalle (Pulkkila ja Rantsila).

Siikalatvan terveyskeskukseen kuuluvat terveyskeskussairaala ja kaksi terveysasemaa, joissa toimivat vastaanottojen lisäksi äitiys- ja lastenneuvolat, mielenterveysneuvola ja A-klinikka, perheneuvola, fysioterapia, toimintaterapia, röntgen ja laboratorio. Terveysasemat sijaitsevat Rantsilassa ja Pulkkilassa. Vastaamme koko Siikalatvan kunnan sosiaali- ja terveydenhuollosta mukaan lukien ennaltaehkäisevä terveydenhuolto kuten kouluterveydenhuolto, opiskelijaterveydenhuolto ja suun terveydenhuolto. Lisäksi vastuullamme ovat palvelukeskukset, kotisairaanhoito, psykiatrinen tukikeskus ja perhetyö.

Elämme aikaamme edellä: sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saman katon alla ja erikoislääkärit on jalkautettu terveyskeskuksiin. Kuukausittain meillä käy toistakymmentä erikoislääkäriä, mm. ortopedi, gynekologi, geriatri, useampi psykiatri ja lastenlääkäri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset. Siikalatvalaisten potilaiden erikoissairaanhoito tapahtuu sairaanhoitopiirin lisäksi enenevässä määrin Oulun Mehiläisessä, minne hoitopolku on erittäin nopea. Lisäksi kasvatamme kaiken aikaa digipalveluita, joten osan työstä voi hoitaa Oulusta / etänä.

Työnkuvaa voidaan muokata kiinnostuksen mukaan. Myös esim. pelkkä vuodeosastotyö tai neuvolasta ja kouluterveydenhuollosta osa-aikaisesti vastaaminen on mahdollista. Toimenkuvaan kuuluu terveyskeskustyön ja erikoistuvien lääkäreiden konsultoinnin ja ohjauksen lisäksi halutessasi hallinnollisia tehtäviä. Potilastietojärjestelmänä toimii Effica. Työajat ovat joustavat.

Odotamme sinulta:
? aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
? kiinnostusta oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen
? hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle:
? moniammatillisen työyhteisön
? suuren konsernin vahvan tuen
? mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen

Työsuhteen aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Tehtävässä voi toimia kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Mikäli sinua kiinnostaa vaihteleva työ dynaamisessa organisaatiossa, jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat Aluepäällikkö Noora Hiltunen, noora.hiltunen@mehilainen.fi, p. 040 4869826 ja Siikalatvan vastaava lääkäri Samuli Luttinen, samuli.luttinen@mehilainen.fi, p. 040 578 9830

siikalatva.omasote.fi/.

Lisätietoja

Noora Hiltunen

Hae tätä paikkaa!