• Teknologian kehitys ja terveydenhuolto

  Teknologian kehityksen vaikutus terveydenhuollon palveluihin on ajankohtainen aihe niin globaalisti kuin sote-uudistuksen keskellä olevassa Suomessa. Asiantuntijat arvioivat erilaisia riskejä ja muun muassa sitä, voiko koko kansallinen uudistus kaatua erilaisiin ja huonosti yhteensopiviin potilastietojärjestelmiin, jos tarvittavia muutoksia ei tehdä ajoissa.

 • Mitä kesällä?

  Taas on koittanut tuo meille suomalaisille niin rakas kesä ja kesäloma – toivottavasti mahdollisimman vähälumisena. Kun aloin miettimään viime kesää, huomasin omaavani siitä varsin vähän muistikuvia.

 • Emilia Vuorisalmi Mehiläinen

  Vahvat tunteet, kuten sydänsurut, vaikuttavat mielen lisäksi myös kehoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Osalle rakkauden menettäminen ja parisuhteen päättyminen voivat aiheuttaa voimakkaita vieroitusoireita.

 • Miten parisuhde voi hyvin?

  Parisuhteen hyvinvointiin tepsivät miltei samat vinkit kuin omastakin hyvinvoinnista huolehtimiseen. Stressin välttäminen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä muiden hyvien vinkkien lisäksi.

 • Digiklinikka

  Asioinnin tehostuminen tarvelähtöisemmäksi sekä palveluiden että palvelukanavien osalta näyttää siis vähentävän turhia käyntejä ja sitä kautta myös järkevöittää työterveyshuollon kulurakennetta. Asiointiin liittyviä palautteita on kiva lukea, kun monessa kohtaa Digiklinikka on yllättänyt asiakkaan täydellisen positiivisesti: ”näinkö helppoa se oli?”.

Pages

Jaa