Julkaistu: 
Ma 28.1.2013 klo 10:12

Mehiläinen Oy:n myyntijohtajaksi ja Mehiläinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2013 alkaen Kari Mäkipää. Mäkipää on työskennellyt Mehiläisessä marraskuusta 2011 lähtien, ensin yritysasiakkaista vastaavana asiakasjohtajana ja kesäkuusta 2012 alkaen vt. myyntijohtajana.

”Kari Mäkipää on vakuuttanut meidät laaja-alaisella osaamisellaan ja kokemuksella, ja hän jatkaa kesäkuussa aloittamiensa haasteiden parissa. Mehiläinen on viime vuosina kasvanut voimakkaasti erityisesti työterveyspalveluissa ja kehittänyt yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Kehitämme erityisesti yritysasiakkaillemme suunnattuja palvelukokonaisuuksia ja kumppanuusmalleja entistä räätälöidymmiksi”, kertoo Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl. ”Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että Kari Mäkipää jatkaa vahvaa työtään Mehiläisessä”, jatkaa Bergendahl

”Mehiläinen on Suomen tunnetuin yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluyritys ja se on erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Myyntijohtajana voin ilolla todeta, että pystymme vastaamaan meille asetettuihin odotuksiin, usein myös ylittämään ne. Asiakkaita kuuntelemalla ja heidän tarpeitaan ennakoimalla jatkamme oikealla kehityspolulla. Myyntijohtajan haaste on minulle mieluisa ja jatkan työtäni yhdessä Mehiläisen ammattilaisten kanssa”, sanoo Kari Mäkipää.

Myyntijohtajana Kari Mäkipää vastaa Mehiläinen-konsernin myynnistä valtakunnallisesti ja hän raportoi Mehiläisen toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 2500 henkilöä ja 2500 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2011 (tilikausi 1.5.-31.12.2011) oli 158 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi