Julkaistu: 
To 12.9.2013 klo 11:33

Mehiläinen Oy vahvistaa hallitustaan kahdella hallitusjäsenellä. KTM Leena Laitinen, 43, ja KTM Juhani Laakso, 30, on valittu hallitukseen 4.9.2013 alkaen.

Leena Laitinen on juuri valittu Snellman-konsernin konsernijohtajaksi ja hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2014 alkaen. Leena Laitinen aiemmin on ollut 18 vuotta S-ryhmän johtotehtävissä. Laitisella on laaja kokemus vähittäiskaupasta, ketjutoiminnasta ja päivittäis- sekä käyttötavarakaupasta. Hän on toiminut mm. S-ryhmän käyttötavarakaupan- ja Prisma-ketjun johtajina sekä Virossa SOK:n maajohtajana että As Prisma Peremarketin toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut useita vuosia eri alueosuuskauppojen Prismajohtajana.

Juhani Laakso toimii Tritonissa sijoitusjohtajana ja on tällä hetkellä muun muassa Suomen Lähikauppa Oy:n hallituksessa. Juhani Laakso on toiminut Tritonissa vuodesta 2010 alkaen ja sitä ennen hän toiminut liikkeenjohdon konsulttina Bain & Companyssa. Laaksolla on laaja-alainen kokemus kuluttaja- ja palveluliiketoiminnoista myös kansainvälisestä ja lisäksi hänellä on vahva kokemus yritysrahoituksesta.

- Olemme halunneet vahvistaa Mehiläisen hallitusta uudella jäsenellä ja olen erittäin tyytyväinen saadessamme Leena Laitisen laaja-alaisen kokemuksen ketjuliiketoiminnasta, kuluttajamarkkinasta ja brändien hallinnasta. Juhani Laakson osaaminen täydentää Mehiläisen hallitusta erittäin hyvin tuoden kansainvälistä palveluliiketoiminnan osaamista. Haluamme kehittää Mehiläistä vahvasti suomalaisena yrityksenä, erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden ykkösvaihtoehtona kaikille asiakasryhmille, sanoo Mehiläinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.


Lisätietoja:
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Mehiläinen Oy
kontaktipyynnöt: susanne.gronroos@mehilainen.fi 

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi