Julkaistu: 
To 18.7.2013 klo 13:57

Mehiläinen Myyrmäki ja PuHu Juniorit ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä 18.6.2013 alkaen. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut.

PuHu Juniorit ry on vuonna 2008 perustettu Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura, jonka toiminta sijoittuu pääosin Länsi- ja Keski-Vantaalle sekä Kannistoon. Kaudella 2013-2014 seurassa toimii 19 harjoittelevaa ryhmää junioreissa: kymmenen poika- ja yhdeksän tyttöjoukkuetta. Aikuisten kilpatoimintaan osallistuvia harjoitusryhmiä on kymmenen: neljä naisten ja kuusi miesten joukkuetta. Seurassa harjoittelee lisäksi kolme aikuisten harrasteryhmää. Erityisryhmiä on neljä: pyörätuolikoripallojoukkue ja kehitysvammaisille lapsille ja nuorille tarkoitetut Unified, Sisu sekä Sisu Juniorit -joukkueet. Seurassa toimii myös kuusi koripallokerhoa 3-4 -vuotiaille sekä 5-6 -vuotiaille.

Mehiläisen Liikuntaklinikalla on laaja asiantuntijoiden valtakunnallinen verkosto, jonka osaaminen on PuHu Juniorit ry:n hyödynnettävissä. Liikuntaklinikan moniammatillinen asiantuntijatiimi auttaa liikkuvia ja liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä hyvinvoivaan, terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun ja liikkumiseen. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa seuran jäsenille tarjotaan sujuva ja kokonaisvaltainen hoitoketju.

PuHu Juniorit ry:n uusi sopimuslääkäriasema sijaitsee kauppakeskus Iso-Myyrin vieressä osoitteessa Liesikuja 5, 3. kerros. Mehiläinen Myyrmäki tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Seuran jäseniä hoitaa ammattitaitoinen Liikuntaklinikan henkilökunta.

Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuolisia palveluita yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee yli 6 000 ammattilaista. Mehiläinen Liikuntaklinikka on palvelukonsepti, joka tarjoaa apua sekä huipuille että harrastelijoille.

Lisätietoja:
Danny Jansson, toiminnanjohtaja, PuHu Juniorit Ry, danny.jansson@puhujuniorit.fi p. 046 810 3979
Ulla Nurmenniemi, yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy, ulla.nurmenniemi@mehilainen.fi p. 0400 6580 26