Needs review

Jyväskylän Liikuntaklinikan joukkue palvelee sinua.

Meidän joukkueemme palvelee sinua

Harri SelänneHarri Selänne

Liikuntaklinikan vastaava lääkäri,
lääketieteen ja kirurgian tohtori,
erikoistunut liikuntalääketieteeseen

Erikoisosaamistani urheilulääkärinä ovat vammojen ja rasitustilojen diagnostiikka ja kuntoutus, urheilijan ylikuormitustila ja erilaiset urheilijan ja liikkujan terveystarkastukset. Työskentelen sekä huippu-urheilijoiden että harrastajien parissa. Huippu-urheilun puolella olen työskennellyt mm. uinti- ja judolajien olympiaurheilijoiden tukena. Harrastajien parista minulla on laaja-alainen kokemus eri joukkue- sekä yksilölajien puolelta.

Varaa minulle aika »

 

Petri KorhonenPetri Korhonen

Fysioterapeutti
Erikoisosaamistani on tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttaminen. Klinikkatyön lisäksi toimin allasterapeuttina ja hyödynnän mielelläni vesielementtiä osana kuntoutusta. Leikkauspotilaille ohjaan leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Vapaa-ajalla kolistelen puntteja ja harrastan ylä- sekä alamäkihiihtoa.

Varaa minulle aika »

 

Marco Kuoppakangas

Kiropraktikko
Erikoisosaamistani on selkä-, niska- ja raajojen kivuista kärsivien potilaiden hoitaminen. Pystyn auttamaan mm. silloin kun lääkehoito ei ole toivottu tai mahdollinen hoitovaihtoehto. Olen toiminut yli 20 vuotta urheilijoiden ja liikkujien vammojen hoidon ja ennaltaehkäisyn parissa. Toimiva selkäranka tukee hyvinvointiasi!

Varaa minulle aika »

 

Peter HalénPeter Halén

Fysioterapeutti OMT
Erikoisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien ja urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä kuntouttaminen. Työssäni yhdistän viimeisintä tutkimustietoa omaan yli 30 vuoden käytännön kokemukseeni saavuttaakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimin tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen fysioterapiakouluttajana kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.

Varaa minulle aika »

 

Raine JylhäRaine Jylhä

Fysioterapeutti, liikunnanohjaaja
Erikoisosaamistani ovat selkäranka- ja lihaskudosongelmat. Hoitomuotoina käytän mm. mekaanista diagnostisointia, manuaalista terapiaa, sähköakupunktiota sekä hierontaa. Urheilulajeista lähimpänä sydäntä ovat kestävyyslajit ja etenkin maastohiihto, jossa omaan myös kilpailu- sekä valmennustaustaa.

Varaa minulle aika »

 

Iida ViljanenIida Viljanen

Fysioterapeutti, urheiluhieroja
Erikoisosaamistani ovat allasterapia sekä oikeiden liikuntamuotojen löytäminen kuntoutumisen tukena. Lähellä sydäntäni on nuorten liikkujien ennaltaehkäisevä harjoittelu, erityisesti liikkuvuus- ja hallintaharjoittelu. Tällä hetkellä toimin Jyväskylän Taitoluisteluseuran fysioterapeuttina, mutta omaan kokemusta myös ryhmäliikunnan ja vesiliikunnan ohjaajana.

Varaa minulle aika »

 

Kalle TiilikainenKalle Tiilikainen

Fysioterapeutti
Erikoisosaamistani ovat erilaisten tuki- ja liikuntavammojen hoito, kuntoutus sekä ennaltaehkäisy. Fysioterapeuttina olen toiminut 12 vuotta, joista viimeiset 9 vuotta Jyväskylän Mehiläisen liikuntaklinikalla. Jääkiekon parissa olen viihtynyt harrastajana, pelaajana, valmentajana, fysioterapeuttina ja taas harrastajana yhteensä yli 30 vuoden ajan. Kokemusta on myös muista palloilulajeista.

Varaa minulle aika »

 

Marko RossiMarko Rossi

Fysioterapeutti OMT
Erikoisosaamistani on urheilijoiden ja liikkujien olkapää-, selkä-, lonkka- ja polvivammojen tunnistaminen, hoito sekä ennaltaehkäisy.  Oma urheilutaustani on eri kestävyyslajien parista. Nykyään harrastan liikuntaa monipuolisesti mm. juoksen, maastopyöräilen, hiihdän ja laskettelen.

Varaa minulle aika »

 

Paula JuutiPaula Juuti

Fysioterapeutti
Erikoisosaamistani on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen niin vammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa kuin kuntouttamisessakin . Työssäni yhdistelen 40 vuoden kokemuksella mm. fysioterapiaa, lymfahoitoa ja kinesioteippausta. Kahdeksan ihanan lastenlapsen hoidon lisäksi viihdyn luonnossa lenkkeilyn, hiihdon ja avantouinnin parissa.

Varaa minulle aika »

 

Massimo Di BellaMassimo Di Bella

Ortopedinen osteopaatti, liikuntatieteen maisteri
Erikoisosaamistani ovat nivelten, luiden ja lihasten vammojen ennaltaehkäisy sekä hoito. Keinoina käytän ehkäisevää ja kuntouttavaa harjoittelua, hierontakäsittelyjä, liikkuvuushoitoa, lihasten aktivointia ja venyttelyä sekä (kinesio)teippausta. Minulla on lisäksi pitkäaikainen kokemus valmentamisesta, erityisesti huipputason seiväshyppääjien kehittämisestä. Teen yhteistyötä erilaisten urheiluseurojen kanssa.

Varaa minulle aika »

 

Katja LehtoKatja Lehto, Liikuntaklinikan yhteyshenkilö

Minuun voit olla yhteydessä mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen Liikuntaklinikkamme toimintaan, asiantuntijoihimme tai urheiluseurayhteistyöhön.
Puh. 040 5900 174, sähköposti: katja.lehto@mehilainen.fi