Mehiläinen Liikuntaklinikka

Onko juoksusi kunnossa? Olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, Mehiläinen tarjoaa lääketieteen ammattilaisten tuen harjoittelullesi. Tarjoamme nyt juoksijan terveystarkastuksen 99 € tarjoushintaan Turun Mehiläisen Liikuntaklinikalla *.

Juoksijan terveystarkastuksen sisältö

Turun Mehiläisen Liikuntaklinikalla terveystarkastuksia tekevät liikuntalääketieteeseen erikoistuneet lääkärit. Terveystarkastus on suunniteltu tukemaan erityisesti tavoitteellista urheilua ja liikunnan harrastusta, mutta siitä hyötyvät myös tavalliset kuntoilijat tai urheilu-/liikuntaharrastusta vasta aloittelevat henkilöt.

Terveystarkastuksessa mm. kuunnellaan keuhkot ja sydän sekä mitataan verenpaine. Tarkastus antaa tietoa liikkujan yleisestä terveydentilasta ja pitää sisällään lääkärin suorittaman kliinisen tutkimuksen, laboratoriokokeet (sydänfilmi, pieni verenkuva sekä rautavarastojen mittaus) sekä lääkärin palautteen tuloksista. Tarkastuksessa käydään läpi erityisesti alaraajojen toiminta juoksun näkökulmasta.

Juoksuun perehtyneet Mehiläisen Liikuntaklinikan lääkärit tulkitsevat tulokset sekä antavat parhaat vinkit onnistuneen harjoittelun turvaamiseksi.

Kysy lisää ja varaa aika puh. 010 414 5555.

*Tarjous on voimassa vain Juoksuaika-tapahtumiin osallistuville Turun Mehiläisessä 31.12.2017 asti.