Needs review

Lähellä aina kun sattuu ja tapahtuuLasten Mehiläinen 010 414 0414 auttaa, kun etsit lapsellesi oikeaa lääkäriä

Lapsen sairastuminen aiheuttaa usein huolta koko perheelle, jolloin on tärkeintä saada apua nopeasti alan ammattilaisilta. Lasten Mehiläinen auttaa, ja meille voit soittaa vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme joka päivä klo 6-22.

Soittamalla Lasten Mehiläiseen kokeneet terveydenhuoltoalan ammattilaiset auttavat Sinua löytämään juuri Sinun lapsesi tarpeisiin parhaiten sopivan lääkärin. Saat myös yleisiä ohjeita siitä, miten voit helpottaa lapsesi oloa ennen lääkäriin pääsyä.

Mehiläisessä lapsiperheen asiointi on helppoa ja sujuvaa. Kaiken hoitomme perustana on vankka asiantuntemus ja aito lapsista välittäminen. Huomioimme perheiden tarpeet aina kokonaisvaltaisesti.

Meillä voit valita lapsellesi oman lääkärin, jonka puoleen kääntyä aina kun tarvitset apua. Kun etsit oikeaa lääkäriä lapsellesi, avun löydät myös terveyspalveluhaustamme. Voit hakea lääkäreitä esim. sanoilla "korvatulehdus töölö", ja palvelu listaa aiheen asiantuntijat Töölön lastenlääkäriasemalta.

Listaus lastenlääkäriasemista ja niissä vastaanottavista asiantuntijoista löytyy täältä.

Mehiläinen haluaa tarjota lapsiperheasiakkailleen Suomen parhaan asiakaskokemuksen ja tehdä Mehiläisessä asioinnin entistä sujuvammaksi ja miellyttävämmäksi.

Soitto Lasten Mehiläiseen maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,06 euroa/min. Matkaviestinverkon liittymästä 0,08 euroa/puhelu + 0,17 euroa/minuutti.

 

Modernit ja nopeat testit apuna diagnostiikassa

Hengitystie- ja nielutulehdusten diagnostiikassa Mehiläisen laboratorioilla on käytössään nyt myös nopeita moderneja virusten ja bakteerien osoitustestejä (MariPOC-testit), joiden avulla voidaan mahdollisesti löytää myös varsinainen taudinaiheuttaja*. Näin lääkäri voi helpommin kohdentaa hoidon oikein.

*Influenssavirukset, Parainfluenssavirukset, RS-virus, Adenovirus, Metapneumovirus, Pneumokokki yli 7v. ja A-ryhmän streptokokki

 

 

 

Jaa