Monica Kihl

Seksuaaliterapeutti/erityistaso NACS, kätilö

Olen Monica Kihl ja olen erityistason seksuaaliterapeutti-ja seksuaalineuvoja sekä kätilö. Seksologian parissa aloitin työni v.2012, kätilönä olen ollut jo v. 95 lähtien ja toimin Kymenlaakson keskussairaalan synnytyssalissa. Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja se muuttuu usein paljonkin sairauden tai trauman vuoksi. Esimerkiksi syöpä tai neurologinen sairaus voi vaikuttaa niin toimintakykyyn kuten myös henkiseen hyvinvointiin. Haluttomuus, parisuhde-ongelmat, lapsettomuus, erektio-ongelmat, seksi-addiktiot, yksinäisyys, ikääntyminen ja seksuaalinen väkivalta ovat esimerkkejä tapaamisten useista aiheista. Muutokset omassa kehossa ja mielessä liittyen seksuaalisuuteen, ovat usein vaikeita käsitellä ja pyrin auttamaan ja antamaan tietoa tilanteeseen liittyen. Osa asiakkaista tarvitsee vain neuvoja ja osalle tarjoan tarvittaessa pidempikestoista terapiaa. Tapaan asiakkaani aina hänen yksilöllisyyttä kunnioittaen, huomioiden seksuaalisuuden intiimisyyden ja arkuuden. Vastaanotollani käy nuoria juttelemassa seksi-elämän aloituksesta ja ehkäisystä, kuten myös ikääntyviä miettimässä millaista seksuaalisuutta keho vielä sallii, tavoitteena hyvinvointi. Ikärajaa ei siis ole. Voit tulla yksilö tai parikäynnille. Älä jää yksin ongelmasi kanssa!

Kätilötapaamiseen voit tulla keskustelemaan, kun suunnittelet raskautta ja joku asia mietityttää sinua. Pitkä ura kätilöntyöstä sekä synnytyspelkojen hoitamisesta mahdollistaa raskausajan ongelmien selvittämistä sekä henkilökohtaisen synnytysvalmennuksen antamisen. Myös vyöhyketerapian antaminen loppuraskaudessa supistusten aikaansaamiseksi on mahdollista. Tapaamisten määrä on sinun toiveiden mukainen. Kumppani tietenkin tervetullut mukaan!"

Ajanvarausohje

Seksuaaliterapiapotilaat. Neuvonta tarkoitettu naisille, miehille,pariskunnille ja lapsille.Ikään katsomatta. - Tekee yhteistyötä esim. syöpäpkl, synnystyspkl ja gyn.pkl kanssa - synnytyspelot, rinta-ja kohdunpoistoleikkausten jälkitilat

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Seksuaaliterapia

Tutkinnot

 • Seksuaaliterapeutti

Kielitaito

  Palvelut

  • Seksuaalineuvonta
  • Seksuaali- ja pariterapia

  Toimipisteet

  Mehiläinen Kotka
  Kotkankatu 11
  Suljettu tänään
  010 414 00
  Ajanvaraus
  010 414 0112
  Vaihde