Eeva Rinne

Fysiatrian erikoislääkäri

Olen valmistunut fysiatrian erikoislääkäriksi v. 1993, pääosan työurastani olen toiminut julkisella sektorilla (HUS) sekä Helsingin lääketieteellisessä tiedekunnassa oman erikoisalani opettajana (lääketieteen kandiopetus sekä erikoislääkärikoulutus) ja tehnyt pitkäjänteistä tutkimustyötä erityisesti selkäsairauksien parissa.

Osaamisalueeseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelinten ongelmat sekä pitkäaikaiset kiputilat (selkä-, niska-, olkapää-, ylä- ja alaraajakivut, fibromyalgia yms.) ja erityisosaamisalueeseeni kuuluvat selkäsairaudet. Teen myös työ- ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arvioita tuki-ja liikuntaelinsairauksissa. Sen sijaan tuki- ja liikuntaelinten vammojen jälkitilat sekä urheiluvammat kuuluvat pääosin ortopedin osaamisalueelle (esim. polvivammat).

Puhelin- ja videovastaanottojat soveltuvat parhaiten uusintakäyntien korvaamiseen. Voit myös korona pandemian aikana jättää minulle soittopyynnön, jotta voimme arvioida soveltuuko ongelmasi pelkästään etävastaanoton pitämiseen.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Fysiatria

Kielitaito

  Toimipisteet

  Mehiläinen Lohja
  Laurinkatu 34
  Avoinna tänään
  07:30 - 19:00
  010 414 00*
  Ajanvaraus
  010 414 0112*
  Vaihde