Anniina Vesikko

LL, yleislääkäri

Erikoistun yleislääketieteen erikoislääkäriksi. Olen työskennellyt terveyskeskuslääkärinä usean vuoden ajan hoitaen monipuolisesti potilaita vauvasta vaariin. Lisäksi olen perehtynyt äitiysneuvolatyöhön ja raskaudenehkäisyyn sekä gynekologisiin sairauksiin työskentelemällä naistentautien klinikassa.

Olen kiinostunut myös niska-hartia-sekä selkäkipuisten potilaiden ei-leikkauksellisesta eli konservatiivisesta hoidosta ja perehtynyt tähän työskentelemällä fysiatrian poliklinikalla. Akuuttisairauksien hoidosta minulla on kokemusta useasta terveyskeskuksesta sekä Akuutti24-päivystyksestä usean vuoden ajalta.

Ajanvarausohje

Otathan lääkelistan mukaan niin saadaan kerralla hoidettua asiat kuntoon. Lausuntoja varten varataan tupla-aika. Peruutus viimeistään edellisenä päivänä klo 21 mennessä. Peruuttamattomasta käynnistä peritään 50€. Ei tapaturmapotilaita. Ei toimenpiteitä, ei päihdepotilaita eikä PVK-lääkkeiden uusimisia. Lääke-esittelijöiden yhteydenotot sähköpostilla.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Yleislääkäri

Kielitaito

  • englanti, sujuva
  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Yleislääkärin vastaanottokäynti, sunnuntai, enintään 20 min

Toimipisteet

Mehiläinen Lahti
Sibeliuksenkatu 6 C
Avoinna tänään
10:00 - 14:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Yleislääkärin vastaanottokäynti, sunnuntai, enintään 20 min
    Hinta-arvio 148.70 € (*130.70 €)