HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Anna-Maria Lapinlampi

Erikoislääkäri kliininen neurofysiologia

Olen kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri. Mehiläisessä teen lähetteellä tulevien asiakkaiden ENMG (elektroneuromyografia) tutkimuksia, jolla selvitetään hermoratojen toimintahäiriöitä ja vaurioita. Tavallisimpia syitä tutkimukseen ovat puutuminen, kipu, lihasheikkous ja tunnon aleneminen.

Ajanvarausohje

- Teen ENMG-tutkimuksia, hermoratatutkimuksia, en pidä muuta vastaanottoa. TUTKIMUKSEEN VALMISTAUTUMINEN - Tutkimukseen tulee olla lähete. - Älkää rasvatko ihoa tutkimuspäivän aamuna. - Voitte syödä ja juoda normaalisti tutkimuspäivänä. - Ottakaa säännöllisesti otettavat lääkkeet normaalisti. - Pukeutukaa helposti riisuttaviin vaatteisiin ja miehet mielellään lyhytlahkeisiin alushousuihin. - Ennen tutkimusta tulee täyttää oirekartta, joita on saatavilla 1 krs. asiakaspalvelusta ja vastaanottohuoneen edessä olevasta lokerosta. - Mikäli Teille on tehty aikaisempia ENMG-tutkimuksia muualla kuin Mehiläisessä, tulee tulokset ottaa mukaan. Ennen vastaanotolle menoa tulee täyttää oire/kipupiirros. Lomakkeita saatavilla 1 krs asiakaspalvelu ja vastaanottohuoneen odotusaulasta.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Kliininen neurofysiologia

Kielitaito

  Palvelut

  • ENMG, elektroneuromyografia

  Hinnat

  Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • ENMG, elektroneuromyografia
   Hinta-arvio 277.00-488.10 € (*241.00-410.10 €)