Veera Suutari

Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
Ammatinharjoittaja
Asiakasarvio 9.7
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), liikunnanohjaaja (AMK), liikuntaneuvoja ja I-tason taitoluisteluvalmentaja. Lisäksi olen suorittanut urheilufysioterapian syventävät opinnot.

Vastaanotollani selvitän ja hoidan erilaisia tuki- ja liikuntaelinperäisiä vaivoja huomioiden asiakkaan tavoitteet ja odotukset. Toimin asiakaslähtöisesti soveltaen käytännönosaamistani viimeisimpään tutkittuun tietoon. Päivitän jatkuvasti omaa ammattitaitoani osallistumalla alan lisäkoulutuksiin.

Työhistoriassa olen toiminut taitoluisteluseuran päävalmentajana Suomessa ja ulkomailla sekä urheiluopiston lajivalmentajana. Vastaanottotyön ohella työskentelen fysioterapeuttina taitoluistelijoiden oheisharjoittelun parissa.

Kaikki vastaanottoaikani ovat varattavissa myös etävastaanottoina. Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvarausohje

Voit olla suoraan yhteydessä tai varata ajan työfysioterapeutin vastaanotolle työn fyysisiin kuormitustekijöihin, tuki- ja liikuntaelinoireisiin ja/tai ergonomisiin asioihin liittyen.

HUOM: Työfysioterapeutin vastaanotot ainoastaan Matinkylässä. Mikäli olet työterveyshuollon asiakas, varaathan aikasi Matinkylästä työfysioterapiaan.

Tapiolassa fysioterapeutin vastaanotto keskiviikkoisin ja torstai iltaisin.

Vastaanottovaihtoehdot: normaali vastaanotto / videovastaanotto (videokokous tai videopuhelu). Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto aikaa varatessasi. Huom. Tule-oireinen - ensimmäinen käynti on tutkimisen vuoksi suositeltavaa vastaanottona. Huom. Ei sairauspoissaolon kirjoittamisen mahdollisuutta.

Neuvonta- ja ohjausaika 1h
Työ-/ toimintakyvyn arviointi 2h

*Varattu aika on peruutettava viimeistään 24 h ennen omaa ajanvarausta. Myöhemmin tullut peruutus laskutetaan asiakkaalta yleisen ohjeen mukaan.

Soittopyyntöihin vastataan saman päivän aikana 8-16.30 välillä. Jos asiakasta ei tavoiteta laitetaan hänelle viesti (OmaMehiläinen/s-posti/tekstiviesti). Tarvittaessa uusi yhteydenotto seuraavana päivänä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Voimaharjoittelu
  • Urheilu- ja rasitusvammat
  • Työperäiset vaivat
  • Työhyvinvointi
  • Tuki- ja liikuntaelinongelmat

Tutkinnot

  • Liikuntaneuvoja
  • Fysioterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Espoo Matinkylä
Piispanportti 10 A, 3. krs
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros
Avoinna tänään
11:00 - 19:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min