Tuuli Tiitu

Psykoterapiakoulutettava, Psykologi

Olen laillistettu psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutettava (valmistuminen syksyllä 2024). Tarjoan koulutuspsykoterapiaa (n. 20 käyntikerran sarja) sekä yksittäisiä tuki- ja neuvontakäyntejä esim. vanhemmuuteen tai elämänkriisiin liittyen aikuisille asiakkaille. Minulla on kokemusta työskentelystä aikuisten ja perheiden parista mm. perheneuvolasta, äitiys- ja lastenneuvolasta sekä oppilaitoksista.

Terapeuttina haluan auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin sekä suhtautumaan itseesi ja elämääsi myötätuntoisemmin. Kannustan ja rohkaisen uusien näkökulmien tutkimiseen sekä taitojen harjoitteluun hyvinvointisi tueksi ja oman näköisen elämäsi elämiseksi. Työskentelyotteeni on aktiivinen ja terapeuttina olen lämmin, valoisa, kuunteleva ja välitön. Yhteistyössämme tärkeää on molemminpuolinen rehellisyys, aitous ja arvostus.

Tapaamisilla tutkimme yhdessä ajatuksiasi, tunteitasi, toimintatapojasi sekä elämän olosuhteitasi. Työskentelyn alussa tutustumme toisiimme sekä kartoitamme muutostoiveitasi ja tilannettasi tarkemmin. Tämän jälkeen teemme yhteisen työskentelysuunnitelman, jossa sovimme tavoitteista ja lähestymistavoista yhdessä. Työskentelyä teemme aktiivisesti yhteistyössä. Keskustelun lisäksi voimme käyttää toiminnallisia menetelmiä mm. rentoutusharjoituksia tai autan sinua kohtaamaan vaikeat asiat ja tilanteet yhdessä esimerkiksi alistusharjoituksin. Keskeisessä roolissa ovat myös kotitehtävät ja oma harjoittelusi tapaamisten välillä, jotta muutokset yleistyisivät myös tapaamistemme ulkopuolelle.

Tällä hetkellä tapaan asiakkaita ainoastaan suununtaisin. Huomaathan, että tapaamisista ei ole mahdollista saada Kela-korvausta.

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mikäli toivot koulutusterapian aloitusta, otathan yhteyttä ensin yhteydenottolomakkeen kautta vapaiden paikkojen tiedustelemiseksi ennen tapaamisajan varaamista.

Vanhempien ohjaus itsemaksaville asiakkaille (palvelusta ei mahdollista saada Kela-korvausta).

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Porttikongin ollessa suljettuna odota, niin sinut tullaan hakemaan portilta tapaamisaikasi alkaessa.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykologia
 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Vanhempien ohjaus
 • Mielen ensikäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Tampere Kauppakatu
Kauppakatu 11, 4. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 62.80 € (*62.80 €)
 • Mielen ensikäynti
  Hinta-arvio 89.00 € (*89.00 €)
 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 106.80 € (*106.80 €)
 • Vanhempien ohjaus
  Hinta-arvio 106.80 € (*106.80 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.