Tiina Pernu

Työterveyslääkäri

Hoidan vain työterveyden asiakkaita, yritysten työterveyshuoltoon liittyviä potilaskäyntejä.

Vastaanottoaikani pituus on yleensä 20min, missä ajassa ehditään perehtyä yhteen lääketieteelliseen asiaan. Jos sinulla on pohdittavana useampi asia, varaathan kaksi peräkkäistä aikaa ja/tai varaudu tulemaan uudelle käynnille.

Työkykyasioissa, terveystarkastuksissa sekä mielenterveyden ja jaksamisen kysymyksissä varaa aina kaksi peräkkäistä aikaa.

En tee toimenpiteitä. Jos sinulla on gynekologian alaan kuuluvaa asiaa, varaathan silloinkin ajan toiselle lääkärille. En hoida potilasasioita sähköpostitse.

Ajanvarausohje

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita.

Vastaanottoaikani pituus on yleensä 20min, missä ajassa ehditään perehtyä yhteen lääketieteelliseen asiaan. Jos sinulla on pohdittavana useampi asia, varaathan kaksi peräkkäistä aikaa tai varaudu tulemaan uudelle käynnille.

Työkykyasioissa, terveystarkastuksissa sekä mielenterveyden ja henkisen jaksamisen kysymyksissä varaa kaksi peräkkäistä aikaa.

En tee toimenpiteitä. Jos sinulla on gynekologian alaan kuuluvaa asiaa, varaathan silloinkin ajan toiselle lääkärille. En hoida potilasasioita sähköpostitse

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Työterveyslääkäri
  • Työterveyshuollon pätevyys

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Rauma
Sahankatu 2
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min