Tarja Vainio

Neuropsykiatrinen valmentaja, KM

Minulla on liki 25 vuoden kokemus erilaisia oppimisen vaikeuksia ja neuropsykiatrisia haasteita omaavien lasten ja nuorten opettamisesta ja ohjaamisesta. Myös eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja nuorten kanssa työskentely on minulle tuttua. Olen saanut tehdä vahvaa yhteistyötä lasten ja nuorten vanhempien kanssa sekä toimia erilaisissa moniammatillisissa verkostoissa.

Hyödynnän työssäni positiivisen psykologian työkaluja, joista tärkeimpinä ratkaisukeskeisyyttä sekä vahvuuksien ja voimavarojen löytämistä ja hyödyntämistä. Kartoitan asiakkaani lähtötilanteen mahdollisimman laajasti, jotta voin auttaa häntä löytämään itselleen sopivat yksilölliset ratkaisut ja konkreettiset tavoitteet. Autan asiakastani löytämään omat, usein piilossa olevat vahvuutensa. Vahvuuksien löytämisen kautta löytyvät myös voimavarat tavoitteen toteutumiseen. Uskon vahvasti siihen, että usein pienetkin muutokset voivat auttaa oppimisen vaikeuksien ja neuropsykiatristen haasteiden kanssa elämisessä.

Toimin Mehiläinen Terapiaklinikalla sivutoimisesti sekä neuropsykiatrisena valmentajana että Oma väylä -kuntoutuksen erityisopettajana.

Ajanvarausohje

Yhteydenotot helsinki.terapiaklinikka@mehilainen.fi tai 046 920 1537 (asiakaspalvelu).

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Helsinki
Eerikinkatu 27, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus046 920 1537Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0900Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min