Susanne Aaltonen

Psykologiharjoittelija

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Vastaanotolleni voi tulla työelämää tai yksityiselämää askarruttavissa asioissa matalalla kynnyksellä. Työskentelyotteeni on myötätuntoinen, lämmin sekä asiakaslähtöinen. Työskentelyni lähtökohtina ovat turvallisen ilmapiirin luominen ja aktiivinen kuunteleminen. Tuen haastavan tilanteen jäsentämisessä ja pyrin löytämään uusia näkökulmia yhdessä asiakkaan kanssa. Autan asiakasta myös tunnistamaan omia voimavaroja.

Tapaamisten teemoja voivat olla esimerkiksi jaksaminen työssä, psyykkinen hyvinvointi, palautuminen, stressinhallinta tai univaikeudet. Hyödynnän mielelläni mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiä.

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. Vastaanotolleni voi tulla ainoastaan itsemaksavana asiakkaana, ellei toisin ole erikseen sovittu. En siis tällä hetkellä voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Psykologiharjoittelijan käynnillä alennettu hinta 50 euroa + toimistomaksut.

Ajanvarausohje

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. En siis tällä hetkellä voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykologia

Kiinnostuksen kohteet

  • Psyykkinen jaksaminen
  • Mielenterveys
  • Työhyvinvointi

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Forum Kolme Seppää
Mannerheimintie 12 b, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min