Susanna Rissanen

Psykoterapiakoulutettava

Terapeuttina Susanna on lämminhenkinen ja kannustava. Hän kohtaa asiakkaan arvostaen ja tasavertaisesti. Työskentely on vuorovaikutteista ja yhdessä asiakkaan kanssa pohdiskelevaa. Terapiassa edetään asiakkaalle sopivaan tahtiin ja tavataan niin usein tai harvoin kuin asiakas kokee hyödylliseksi. Monet Susannan asiakkaat ovat kokeneet saaneensa riittävän hyödyn jo 1-2 käynnin jälkeen, toiset haluavat tavata pidempään puolivuosittain ja osa kokee tarvitsevansa perinteistä viikottaista tapaamista. Käyntimäärät sovitaan täysin asiakkaan kokeman tarpeen mukaan. Suuntaus Susannan työskentelyssä on toivottua tulevaisuutta kohti ja asiakas voi kertoa itsestään ja historiastaan juuri sen verran kuin kokee luontevaksi. Terapiassa voidaan asettua pohdiskelemaan tiettyä ongelmaa tai tapahtumaa, tai lähteä hakemaan selvyyttä sekavalta tuntuvaan kokonaisuuteen.

Susannalla on kokemusta monenlaisten haasteiden kohtaamisessa. Elämän kaoottisuus tai suunnattomuus, huoli läheisestä, menetykset, uupumus ja päihdeongelmat ovat tyypillisiä keskusteluapua hakevien haasteita. Lääketieteellisin termein kyseessä voi olla esimerkiksi masennus tai ahdistuneisuus, joissa lisänä voi olla myös neuropsykiatriset haasteet.

Työhistoriaa Susannalla on esimerkiksi ensikodista, päihdehuoltolaitoksesta ja erikoissairaanhoidosta. Susanna on työskennellyt paljon perheiden ja pariskuntien haasteiden parissa. Sydäntä lähellä hänellä on erityisesti neuropsykiatriset haasteet perheissä, jotka usein yhdistyvät myös riippuvuuksiin. Susannalla on erityisasiantuntemusta päihteitä ongelmakäyttävien henkilöiden läheisten kanssa työskentelystä.

Pohjakoulutuksena sosiaalityöntekijä YTM, psykologian laajat sivuaineopinnot, psykoterapeuttiopinnot (kesken, 2017-2021).

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Vanhempien ohjaus

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Kuopio
Käsityökatu 41, 2. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 69 € (*69 €)
 • Vanhempien ohjaus
  Hinta-arvio 70.4 € (*70.4 €)