Sade Nyberg

Psykologiharjoittelija

Tervetuloa vastaanotolle Turkuun kauppiaskadulle tai halutessasi myös etävastaanotolle!

Vastaanotolleni voit hakeutua esimerkiksi erilaisissa tilanteissa, niin työ- kuin yksityiselämäänkin liittyen. Tarjoan tukea tilanteesi jäsentämisessä avoimen, kuuntelevan ja läsnäolevan kohtaamisen kautta.

Tapaamisten teemoja voivat olla esimerkiksi ahdistus, masennus, paniikkioireet, riippuvuudet, univaikeudet, sosiaalisten tilanteiden pelko tai elämäntilannekriisi. Voimme tavata tarpeesi mukaan kerran tai useammin. Paras hyöty saadaan useimmin muutaman tapaamiskerran työskentelystä. Olen perehtynyt lyhytterapiaan ja hyödynnän työskentelyssäni elementtejä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta.

Tapaamisten teemat voivat koskea myös työelämää, kuten työssä jaksamista, organisaation muutostilanteita, stressinhallintaa ja palautumista tai motivaatiota.

Huomioithan, että olen Psykologian maisteri-opintojen loppuvaiheessa, joten vastaanotolleni voi tulla vain itse maksavana asiakkaana, enkä voi tällä hetkellä ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Psykologiharjoittelijan käynnillä on alennettu hinta 50 e + toimistomaksu.

Ajanvarausohje

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. Vastaanotolleni voi tulla ainoastaan itsemaksavana yksilöasiakkaana, ellei toisin ole erikseen sovittu. En siis voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita. Työskentelen myös etänä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykologia

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, työkieli

Palvelut

  • Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen terapia
  • Yksilöterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu
Kauppiaskatu 8
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min