Marjut Veranen

Toimintaterapeutti

Marjut on työskentelee lasten ja nuorten toimintaterapeuttina Mehiläisessä. Marjutin asiakkaat ovat pääsääntöisesti päiväkoti- tai alakouluikäisiä lapsia, joilla on neurologisia, psykiatrisia tai neuropsykiatrisia haasteita (mm. motoriikka, toiminnanohjaus ja tarkkaavaisuus, aistisäätely, leikkitaidot, vuorovaikutustaidot, pelot ja ahdistus). Yksilötoimintaterapian lisäksi Marjut ohjaa myös toimintaterapiaryhmiä, joissa tavoitteet painottuvat sosiaalisten taitojen, tunnetaitojen ja toiminnanohjauksen kuntoutukseen. Toimintaterapiaa Marjut toteuttaa asiakkaiden eri arkiympäristöissä ja vastaanotolla.

Marjut on hankkinut täydennyskoulutusta mm. lasten tunnetaitoihin, itsesäätelyyn, toiminnanohjaukseen, leikkiin ja sensorisen integraation perusteisiin liittyen sekä kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Ajanvarausohje

Voit tiedustella aikoja laittamalla sähköpostia marjut.veranen@mehilainen.fi tai soittamalla 040 838 1737. Lisätietoja Mehiläinen Terapiaklinikka Turku toimisto numerosta 050 324 8901.

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Turku
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
Puhelin, Ajanvaraus0503248901Hinta 0,084 €/min