Maaria Poukka

Psykoterapiakoulutettava

Maarian erityisosaamista ovat tunnetyöskentely sekä minäkuvaan ja seksuaalisuuteen liittyvät haasteet. Kokemusta myös erityisesti ahdistuksen, paniikkioireiden ja liiallisen vaativuuden hoidosta. Pitkä työkokemus sosiaalialalta aikuisten, lasten ja nuorten parista

Maaria on terapeuttina hyväksyvä, kuunteleva ja ratkaisuja etsivä. Maaria pitää tärkeänä tasavertaista asetelmaa asiakkaan ja terapeutin välillä, asiakas oman elämänsä asiantuntijana, terapeutti terapiahoidon asiantuntijana. Voit varata aikaa Maarialle koulutuspsykoterapiaan, yksittäiselle tuki- ja kriisikäynnille sekä neuvontakäynnille.

Maaria on seksuaalineuvoja ja opiskelee psykoterapeutiksi kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksellä (valmistuminen 2022).

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Palvelut

 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Helsinki Arkadia
Arkadiankatu 21 A, 5. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 72.30 € (*72.30 €)
 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 74.20 € (*74.20 €)
lokakuu 2021viikko 42