Lea Kröger

Psykofyysinen fysioterapeutti

Tervetuloa vastaanotolle!

Lealle (ft, psykofyysinen fysioterapeutti, BBAT terapeutti, hengityskouluohjaaja, psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus) voit varata ajan psykofyysiseen fysioterapiaan.

Psykofyysisessä fysioterapiassa yksinkertaiset keholliset harjoitteet (esim. kehotietoisuus- ja liikeharjoitteet, hengitys- ja rentoutumisharjoitteet) auttavat tunnistamaan omia reagointitapoja ja toimintamalleja ja antavat keinoja esimerkiksi jännittyneisyyden, ahdistuksen tai kiputilojen vähentämiseen ja hallintaan. Terapiaprosessissa edetään asiakkaan elämäntilanteen mukaan turvallisesti yhteistyötä tehden. Kehon ja mielen vuorovaikutuksen huomiointi sekä kokemuksellinen oppiminen on terapian keskiössä. Psykofyysinen fysioterapia sopii mm. henkilöille joilla on esimerkiksi: stressioireilua; unettomuutta; ahdistuneisuutta; pitkittyneitä kiputiloja; toiminnallisia hengityshäiriöitä (esim. ylihengittäminen); kehon tiedostamisen ja hahmottamisen vaikeutta; mielenterveyden ongelmia, esim. masennusta tai paniikkioireilua; traumasta aiheutuvia fyysisiä oireita; tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamia toimintakykyhäiriöitä. Erityisosaaminen: psykofyysinen hengitysterapia ja kehotietoisuusohjaus (Basic Body Awareness Terapia, BBAT)

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Uupumus
  • Ahdistushäiriöt
  • Psyykkisistä traumoista kuntoutuminen
  • Syömishäiriöt

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Psykofyysinen fysioterapia

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Kuopio
Käsityökatu 41, 2. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.