Kirsi Peltoranta

Psykoterapiakoulutettava
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Hei,

Olen Kirsi ja opiskelen kolmatta vuotta psykodynaamiseksi nuorisopsykoterapeutiksi. Valmistun opinnoistani kesäkuussa 2024.

Otan vastaan yli 13-vuotiaita nuoria ja kaiken ikäisiä aikuisia, jotka kaipaavat joko lyhyt- tai pitkäkestoista keskustelutukea luottamuksella. Minulle voit varata ajan mm. masennus- ja ahdistusoireiden, elämän kriisien tai päihteiden käyttöön liittyvien haasteiden vuoksi. Teen myös lyhyempiä palvelutarpeen arviointikäyntejä tarvittaessa.

Varsinaisessa psykodynaamisessa psykoterapiassa käynnit toteutetaan vähintään viikoittaisina. Psykodynaamisessa psykoterapiassa ei etsitä valmiita ratkaisuja, vaan pyritään ajan kanssa tukemaan asiakasta kasvattamaan itseymmärrystään ja sitä kautta löytämään myös ratkaisuja elämänsä pulmakohtiin. Psyykkisen oireilun takaa löytyy usein erilaisia, kiintymyssuhteisiin ja elämän tapahtumiin liittyviä, vaurioittavia kokemuksia, jotka vaikuttavat nykyhetkeen. Oman tiedostamattoman (unet, impulssit, ristiriitaiset tunteet, ajatukset ja pelot) tutkiminen on tärkeä osa psykodynaamista työskentelyä.

Pystyn työskentelemään aikaisemman työkokemukseni pohjalta myös ratkaisukeskeisesti, käyttäen erilaisia konkreettisia menetelmiä ja harjoituksia. Osaan lisäksi tarvittaessa auttaa hoito- ja tukiverkoston kokoamisessa. Voit käydä luonani kerran, kerran kuukaudessa tai tiheämmin, sopimuksen mukaan.

Olen taustaltani terveydenhoitaja, mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Olen työskennellyt yli viidentoista vuoden ajan Helsingin Kaupungilla opiskeluterveydenhuollossa, pitkäaikaistyöttömien parissa sekä terveysasemilla.

Ammattilaisena olen empaattinen ja tilaa antava. En osaa tehdä ihmeitä puolestasi, mutta olen valmis kulkemaan kanssasi mielesi maisemissa, rohkaisemaan sinua matkallasi ja olemaan tukenasi. Toivon, että voimme kulkea yhdessä sinun tavoitteitasi kohti!

Tervetuloa vastaanotolle!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia, erikoistuva

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Tutkinnot

 • Terveydenhoitaja

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Mielen ensikäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Helsinki Annankatu
Annankatu 29 A, 7. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 77.80 € (*77.80 €)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 81.80 € (*81.80 €)
 • Mielen ensikäynti
  Hinta-arvio 89.00 € (*89.00 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.