Kirsi Forss

Seksuaaliterapeutti

Seksuaalisuus on herkkä ja intiimi alue ja siten kaikki ihmisen elämässä tapahtuvat muutokset esimerkiksi työelämässä, terveydentilassa, vanhemmuudessa tai parisuhteessa heijastuu myös seksuaalisuuteen.

Seksuaalisuudessa ilmenevät väliaikaiset, pidempiaikaiset tai traumojen aiheuttamat vaikeudet heijastuvat usein hyvinkin voimakkaasti ihmisen seksielämään ja tyytyväisyyteen itseään tai kumppaniaan kohtaan.

Seksuaaliterapia on luottamuksellista, tukea antavaa ja ohjaavaa terapiaa, johon voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Seksuaaliterapeutin vastaanotolle voi tulla kaikenikäiset ihmiset, jotka hakevat vastauksia seksuaalisuuteensa liittyviin, itseä askarruttaviin kysymyksiin, parisuhdeongelmiin tai muuten seksuaalisuuteen liittyvien ajatusten käsittelyyn.

Seksuaaliterapeutin vastaanotolla kartoitetaan asiakkaan elämäntilanne, mahdollisen parisuhteen tilanne, asiakkaan ja kumppanin kokema seksuaalielämän ongelma tai häiriö sekä asiakkaan ja parin voimavarat.

Vastaanotolle voi tulla ilman lähetettä. Seksuaaliterapiaprosessin pituus voi vaihdella yksilöllisesti viidestä kahteenkymmeneen tapaamiskertaan. Tavallisesti seksuaaliterapia on tiheydeltään kerran viikossa tapahtuvaa.

- Yksittäisen yksilötapaaminen 45 minuuttia, hinta 80€ plus poliklinikkamaksu.

- Paritapaaminen 90 minuuttia (1,5 tuntia), hinta 120€. Varatessasi netissä aikaa paritapaamiseen, varaa kaksi aikaa peräkkäin.

- Myös yksilötapaamisen voi varata 90 minuutin kestoiseksi, hinta tällöin 160€, lisäksi poliklinikkamaksu.

Terapiakäynti voi toteutua myös etävastaanottona puhelimitse (laita silloin aikaa varatessasi lisätietoa -kohtaan, että haluat käynnin totetuvan puhelimitse sekä puhelinnumerosi tai videovastaanottona (laita tällöin lisätietoa -kohtaan sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle linkin videoyhteyteen).

Ajanvarausohje

Yleisimpiä syitä seksuaaliterapiaan hakeutumiselle ovat:
- toiminnalliset seksuaalihäiriöt ( naisilla esim. vaikeudet kiihottua, saada orgasmi ja erilaiset kiputilat ja miehillä erektioon liittyvät ongelmat, herkkä tai viivästynyt siemensyöksy)
- seksuaalisuutta vahingoittavat kriisit ja traumat
- haluttomuus tai halujen eriparisuus
- itseä tai kumppania/muita häiritsevä hallitsematon seksuaalinen käytös
- sukupuoli- ja/tai seksuaali-identiteettiin liittyvä tarve keskusteluun
- krooninen sairaus tai vammautuminen
- neuropsykiatristen oirekokonaisuuksien vaikutus parisuhteeseen
- neuropsykiatriset oirekokonaisuudet ja seksuaalisuus

Vastaanotolle voi tulla ilman lähetettä. Seksuaaliterapiaprosessin pituus voi vaihdella yksilöllisesti viidestä kahteenkymmeneen tapaamiskertaan. Tavallisesti seksuaaliterapia on tiheydeltään kerran viikossa tapahtuvaa.

Yksittäisen yksilötapaamisen kesto on 45 minuuttia (hinta 80€ + poliklinikkamaksu) ja paritapaamisen kesto 90 minuuttia (1,5 tuntia) (hinta 120€). Varatessasi netissä aikaa paritapaamiseen, varaa kaksi aikaa peräkkäin. Myös yksilötapaamisen voi varata kaksoiskäyntinä 90 minuutin pituiseksi ajaksi (hinta tällöin 160€ + poliklinikkamaksu). Varaa silloin kaksi peräkkäistä käyntiä.

Terapiakäynti voi toteutua myös etävastaanottona puhelimitse (laita silloin aikaa varatessasi lisätietoa -kohtaan, että haluat käynnin totetuvan puhelimitse sekä puhelinnumerosi) tai videovastaanottona (laita tällöin lisätietoa -kohtaan sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa sinulle linkin
videoyhteyteen). Etäpuhelut vain Suomen sisällä. Remote therapy calls only to Finnish numbers.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Seksuaaliterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Vaihdevuosiasiat
 • Uskottomuus
 • Touretten oireyhtymä
 • Syömishäiriöt
 • Seksuaalivähemmistöt

Tutkinnot

 • Seksuaaliterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Seksuaali- ja pariterapia
 • Pariterapia
 • Trauma- ja kriisihoidot

Toimipisteet

Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 4888Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min