Jere Vuorinen

Fysioterapeutti

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaikki tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät nuoret, työikäiset ja seniorit. Erityisosaamiseni on alaselän, lantion sekä alaraajojen ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä, mutta hoidan myös mm. olkapään, rintakehän sekä niska-hartiaseudun vaivoja. Olen täydentänyt osaamistani Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksella, ja etenkin hoitojakson alussa manuaaliset käsittelyt ovat suuressa roolissa. Hoidan mielelläni myös urheilijoita, lajeina mm. salibandy, hiihto ja pyöräily.

Tavoitteeni asiakkaan hoidossa on kehon huomioiminen kokonaisuutena, jolloin oireiden syy ja itse oire saattavat löytyä hyvinkin etäältä toisistaan. Etsin kehosta epätasapainot ja toispuoleisuudet, jotka hyvin usein selittävät vaivat. Pyrin myös siihen, että lähtiessään vastaanotoltani asiakkaalla on selvä tietämys oireensa syystä ja aiheuttajasta.

Kehitän osaamistani säännöllisillä jatkokoulutuksilla, ja uudenlaiset haasteet toimivat motivaattoreinani. Tervetuloa hoitoon!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Raisio
Raisiontori 1 A
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 237 700Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Fysioterapiakäynti
    Hinta-arvio 199.15 € (*199.15 €)