Hanna Lehtisalo

Psykologiharjoittelija

Tervetuloa vastaanotolle!

Pyrin tarjoamaan asiakkailleni rauhallisen hetken ja mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan ja jäsentämään omaa tilannetta. Voimme keskustella mistä tahansa sinulle ajankohtaisesta aiheesta, liittyi se sitten henkilökohtaiseen elämään tai työelämään.

Vastaanotolla esiin nousevia teemoja voivat olla esimerkiksi elämän muutostilanteet, stressinhallinta, palautuminen tai työssä jaksaminen. Autan myös mielelläni asiakkaitani omien arvojen ja voimavarojen tunnistamisessa. Työskentelyotteeni on lempeän aktiivinen. Haluan sekä kuunnella asiakkaitani että yhdessä pohtia tilanteeseen sopivia työkaluja. Hyödynnän mielelläni elementtejä Hyväksymis- ja omistautumisterapiasta.

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. Vastaanotolleni voi tulla ainoastaan itsemaksavana yksilöasiakkaana, ellei toisin ole erikseen sovittu. En siis tällä hetkellä voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Psykologiharjoittelijan käynnillä alennettu hinta 50 euroa + toimistomaksut.

Ajanvarausohje

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. En siis tällä hetkellä voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Voimme tavata myös videovastaanotolla.

Psykologiharjoittelijan käynnillä alennettu hinta 50 euroa + toimistomaksut.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykologia

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Forum Kolme Seppää
Mannerheimintie 12 b, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min