Eriikka Sailo

Psykoterapiakoulutettava

Eriikalla on kokemusta terapeuttisesta työskentelystä yksilöiden ja parien kanssa seksuaaliterapeuttina. Psykoterapeuttikoulutuksen viitekehys on psykoanalyyttinen. Eriikan työskentelyote on turvallinen. Hän haluaa luoda asiakkaalleen tilan, jossa tämä voi rauhassa pohtia elämänsä haasteita.

Elämän kriisit ja haasteet jättävät meihin jälkiä ja vaativat aikaa parantuakseen. Psykoterapiassa on aikaa pysähtyä omien asioiden äärelle ja saada turvallinen kanssakulkija mukaan jakamaan vaikeitakin asioita. Psykoanalyyttisessa psykoterapiassa asiakkaalla on aikaa lähestyä oman elämänsä kipukohtia turvallisesti yhdessä terapeutin kanssa.

Muu koulutus: kätilö, työterveyshoitaja, kipusairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Psykoterapia
  • Mielenterveys
  • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Palvelut

  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Helsinki Kaisaniemi
Vuorikatu 6 B, 3. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
    Hinta-arvio 52.30 € (*52.30 €)
lokakuu 2021viikko 42