Elina Jaakola

Psykoterapiakoulutettava, psykologi

Olen pohjoisesta lähtöisin oleva Kotkassa asuva psykologi.

Voit hakeutua vastaanotolleni mikäli koet psyykkistä kuormitusta tai oireita, tai muuten tarvetta jäsentää ja kohdata ajatuksiasi ja tunteitasi ammattilaisen avustuksella.

Vastaanotolla kohtaan sinut sellaisena kuin olet. Yhteisen havainnoinnin ja työskentelyn kautta sinun on mahdollista kehittää itsehavainnoinnin taitoja ja löytää väyliä muutokseen. Työskentelytapani on osallistuva ja aktiivinen.

Joskus yksikin tapaaminen riittää luomaan suuntaa muutokseen, toisinaan on tarvetta useammalle käynnille tai lyhytterapeuttiselle jaksolle. Sinun tarvettasi ja tavoitteita käymme läpi ensitapaamisella.

Minulla on kokemusta korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon psykologin työstä sekä pitkäaikaisesti psykiatrian poliklinikalta kliinisenä psykologina työskentelystä erityisesti mielialaan ja tunne-elämään liittyvissä vaikeuksissa. Omaan vankan osaamisen lyhytterapeuttisesta, tavoitteellisesta työskentelystä.

Asiakkaat ovat antaneet minulle palautetta, että olen helposti lähestyttävä ja työskentely kanssani on auttanut saavuttamaan uudenlaisia näkökulmia ja suhdetta itseen ja sen kautta oireiden helpottumiseen.

Vapaa-aikani kuluu aktiivisessa lapsiperhearjessa vanhaa taloa kunnostaen. Pidän luonnosta, liikkumisesta, lukemisesta ja luovuudesta, hyvästä ruoasta ja uusiin paikkoihin tutustumisesta. Tärkeimpiä arvojani on avoimuus ja tasa-arvoisuus, jokaisen elämän kunnioittaminen. Koen että nämä heijastuvat myös työskentelyotteeseeni. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen.

Valmistun kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi loppuvuonna 2022.

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykologia
 • Psykologia, työterveys

Kiinnostuksen kohteet

 • Työhyvinvointi
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
 • Masennus
 • Ahdistus
 • Mielenterveys

Tutkinnot

 • Psykologi

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat

Toimipisteet

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Avoinna tänään
08:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 117.8 € (*117.8 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.