Camilla Marjamäki

Fysioterapeutti
Asiakasarvio 9.2
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Olen fysioterapeuttina empaattinen, kuunteleva ja kannustava. Minulle on tärkeää kohdata jokainen ihminen yksilönä ja minua kiinnostaa aina kokonaisvaltainen hyvinvointisi, ei pelkkä oire tai kipu. Ihmisen keho ja mieli ovat mieletön kokonaisuus, jossa kaikki asiat vaikuttavat toinen toisiinsa, ja siksi haluan ymmärtää syitä oireen tai kivun taustalla.

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja voimaharjoitteluvalmentaja sekä entinen kilpaurheilija. Ammatillista erikoisosaamista minulla on raskausajan ja synnytyksen jälkeisen ajan voimaharjoittelusta ja urheilusta, juoksuharjoittelusta synnytyksen jälkeen, lantionpohjan pitkittyneiden kiputilojen hoidosta sekä alatie- ja sektiosynnytyksestä kuntoutumisesta. Vastaanotoltani saat apua myös ylijännittyneen lantionpohjan oireisiin, yhdyntäkipuihin, laskeumaoireisiin, yliaktiivisen rakon oireisiin, vatsalihasten erkauman kuntoutukseen sekä sektio- ja episiotomia-arpien hoitoon. Ratkon yhdessä kanssasi myös erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kipuja ja ongelmia (esim. selkäkivut). Erityisesti pitkittynyt kipu ja hermoston vireystilan vaikutukset siihen kiinnostavat minua psykofyysisestä viitekehyksestä tarkasteltuna.

Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi jo oman urheilu-urani myötä, mutta vasta omien raskauksien ja synnytysten myötä havahduin siihen, miten vähän luotettavaa tietoa ja ajantasaista ohjausta liikunnalliset ja urheilevat äidit saavat. Halusin olla muuttamassa tätä epäkohtaa, jotta urheilevien naisten ei tarvitsisi jäädä yksin - ja sitten sukelsinkin syvälle äitiys- ja lantionpohjan ihmeelliseen maailmaan.

Missioni fysioterapeuttina on tukea ja auttaa omalla osaamisellani, jotta sinulle tärkeät asiat ovat mahdollisia ilman oireita ja kipuja. Olipa kyse sitten siitä, että haluat voida juosta hippaa lastesi kanssa ilman virtsankarkailua, tai siitä, että haluat nostella raskaita painoja, hyppiä douple undereita tai juosta ilman kipuja tai oireita. Minulla on ymmärrystä siitä, miten tärkeää on voida liikkua ja urheilla itselle mieluisilla tavoilla eri elämänvaiheissa – haluan olla mahdollistamassa tätä.

Vastaanotolleni olet tervetullut kaikissa raskausaikaan, synnytyksen jälkeiseen aikaan ja lantionpohjan toimintahäiriöihin liittyvissä kysymyksissä (lähetteellä tai ilman).

Olen ikuinen opiskelija ja haluan jatkuvasti syventää osaamistani, jotta sinä saat laadukasta ohjausta ja apua. Pidän osaamisen päivittämistä erittäin tärkeänä alalla, jossa tutkittua tietoa tulee koko ajan lisää ja siksi kouluttaudunkin jatkuvasti. Tällä hetkellä käyn työn ohella psykofyysisen fysioterapian opintoja.

Tervetuloa vastaanotolle

Ajanvarausohje

Fysioterapian ensikäynnille suosittelen varaamaan 60 min tai 90 min ajan. Jatkokäynti 45 min tai 60 min.

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus synnytyksen jälkeen 90 min

Fysioterapia hinnat 45 min 90e, 60 min 100e, 90 min 130e, lauantaina ja sunnuntaina fysioterapia hinnat 45 min 110e ja 60 min 120 e

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Fysioterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Kiinnostuksen kohteet

 • Virtsankarkailu
 • Lantionpohjan toimintahäiriöt ja kiputilat
 • Juoksu
 • Crossfit
 • Tuki- ja liikuntaelinongelmat

Tutkinnot

 • Fysioterapeutti

Palvelut

 • Lantionpohjan fysioterapia
 • Terapeuttinen harjoittelu
 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
 • Urheilu Mehiläinen
 • Äitiysfysioterapia

Toimipisteet

Felicitas Mehiläinen Helsinki
Mannerheimintie 20 a
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 6650Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
  Hinta-arvio 111.15 € (*111.15 €)