Annakaisa Hinkkanen

Fysioterapeutti

Olen naisten terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja käynyt kymmeniä naisten terveyteen suuntautuvia erikoistumiskoulutuksia. Olen hoitanut ja valmentanut tähän saakka tuhansia naisia.
Sydämen asiani on mahdollistaa jokaiselle naiselle hyvinvoiva ja mahdollisimman kivuton raskausaika sekä tukea äitejä synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Teen myös äitiysliikunnan ohjausta ja valmennan naisia muokkaamaan harjoittelua raskausaikana sekä palaamaan raskaamman harjoittelun pariin synnytyksien ja lantionpohjan toimintahäiriöiden jälkeen.
Raskaus tai synnytys eivät ole edellytyksiä saapua vastaanotolleni, vaan hoidan kaikkia lantionpohjan ja keskivartalon haasteiden kanssa painivia naisia.
Vastaanotollani hoidan mm: Raskausajan vaivat, Raskaushieronta, Synnytyksen jälkeinen palautuminen (fysioterapeuttinen jälkitarkastus), Vatsalihasten erkauma, Lantionpohjan toimintahäiriöt, Lantionpohjan laskeumat, Lantionpohjan kiputilat, Virtsan- ja ulosteen karkailu, Äitiysliikunnan ohjaus / synnytyksen jälkeinen raskaamman liikunnan pariin paluu. Teen myös lasten sekä miesten lantionpohjan fysioterapiaa. Näissä tapauksissa toivoisin yhteydenottoa ennen ajanvarausta joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Teen myös lasten sekä miesten lantionpohjan fysioterapiaa. Näissä tapauksissa toivoisin yhteydenottoa ennen ajanvarausta joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisää tietoa minusta ja toiminnastani löydät: www.fysioannakaisa.com
Instagram: @fysioannakaisa
Facebook: Fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Äitiysfysioterapian ensikäynti aina 75min, muuten 60min käynti.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Lantionpohjan toimintahäiriöt ja kiputilat

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Palvelut

  • Äitiysfysioterapia

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Kilpisenkatu 6
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min