Suun terveydenhuollon kuntapalvelut

Edistämme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia tuottamalla laadukkaita ja vaikuttavia suun terveydenhuollon palveluita asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme suun terveydenhuollon palveluiden kokonaisulkoistuksista yksittäisiin palveluihin tai räätälöityihin palveluketjuihin. 

Toimintamme perustuu

  • korkeatasoiseen osaamiseen,
  • jatkuvaan toiminnan kehittämiseen,
  • innovaatioihin sekä
  • palveluidemme vaikuttavuuteen, sen mittaamiseen ja tulostemme avoimeen raportointiin.

Kumppanuuuden kautta Hammas Mehiläinen vastaanotot, ulkoistetut hammashoitola, päivystysyksiköt ja henkilöstövuokraus täydentävät kuntien ja sairaanhoitopiirien omaa palvelutuotantoa.

Lue lisää palveluistamme, joita ovat

Ota meihin yhteyttä!

Mehiläinen tarjoaa suun terveydenhuollon palveluita julkisen sektorin kumppaneille. Jos olet kiinnostunut suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista, hammaslääkärivuokrauksesta, hoitaja- tai suuhygienistivuokrauksesta, yksittäisistä ostopalveluista tai päivystyspalveluista, otathan yhteyttä!

Suun terveydenhoidon julkisten palveluiden asioissa auttavat yhteyshenkilömme. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Jere Hoikka
Aluepäällikkö, Etelä-Suomi
puh. 050 374 6627

Mari Lyyra
Aluepäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi
puh.050 590 2728

Ville Kaarela
Aluepäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi
puh. 050 468 7726

Sanna Hautala
Myyntijohtaja
puh. 040 7128804

Tuomas Polttila
Aluejohtaja
puh. 0400 877 020

Erkki Virta
Liiketoimintajohtaja
puh. 0400 196 766