Needs review

Mehiläinen tekee urheiluseurojen kanssa yhteistyötä. Uusimmat yhteistyösopimukset on solmittu seuraavien seurojen kanssa:

Leijona Futsal Mehiläinen Tampere liikuntaklinikan kumppaniseuraksi

Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 1.10.2014 Mehiläisen Liikuntaklinikalla on laaja asiantuntijoiden valtakunnallinen verkosto, jonka osaaminen on Leijona Futsalin hyödynnettävissä. Liikuntaklinikan moniammatillinen asiantuntijatiimi auttaa liikkuvia ja liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä hyvinvoivaan, terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun ja liikkumiseen. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa seuran jäsenille tarjotaan sujuva ja kokonaisvaltainen hoitoketju. Lisäksi käytettävissä on tarvittaessa useita muita Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoita pelaajien vammoja tai sairauksia hoidettaessa kuten erikoislääkäreitä yleislääketieteen, fysiatrian, liikuntalääketieteen, korva-, nenä- ja kurkkutautien, kardiologian ja neurologian erikoisaloilta.

Leijona Futsal on koko Etelä-Pirkanmaan yhteinen futsalin lippulaivajoukkue. Kotipaikkakunta on Akaa emäseuran ollessa Kylmäkosken Veikot, mutta joukkueeseen hakeutuu myös kaikkien naapurikuntien parhaat futsal-pelaajat. Leijona Futsal on pelannut Suomen futsal-liigaa kaudesta 2012-2013 lähtien. Leijona Futsalilla on edustusjoukkueen lisäksi myös useita muita aikuisten joukkueita alemmilla sarjatasoilla, sekä B-poikien ja B-tyttöjen juniorijoukkueet. Junioritoimintaan panostaminen onkin merkittävässä roolissa seuran toimintaperiaatteissa. Pyrkimyksenä on liigajoukkueen menestyksen ja yleisen futsalin lajikulttuurin kehittämisen lisäksi tarjota liikunnan iloja kaikenikäisille ja –tasoisille urheilijoille hienon lajin parissa.

Lisätietoa Leijona Futsalin toiminasta sekä tuoreimmat kuulumiset löytyvät osoitteesta www.leijonafutsal.fi
Yhteyshenkilöt: Urheilujohtaja Tero Kivistö Leijona Futsal, Yksikönjohtaja Marja Viitaniemi Mehiläinen Tampere

 

Mehiläinen Myyrmäki ja Pohjois-Espoon Ponsi ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä

Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 1.7.2014

Pohjois-Espoon Ponsi (www.pep.fi) on jalkapallo- ja salibandyseura, jonka toiminta-alueena on Pohjois-Espoo ja kohderyhmänä etenkin lapset ja nuoret. Seuran toiminnassa on mukana yli 400 aktiivista harrastajaa ja noin 100 vapaaehtoista. Seuran toimintaa ohjaavat arvot ovat iloisuus, kehittyminen, tasapuolisuus ja yhteisöllisyys. Seurassa on juniorijalkapallossa kahdeksan ikäluokkaa pojille (08-99) ja neljä tytöille. Salibandya pelaa kahdeksan ikäluokkaa poikia. Lisäksi seuralla on aktiivinen jalkapallon ikämiesjoukkue, nuorten harrastejoukkue, miesten salibandyjoukkue sekä kerhotoimintaa kouluilla.

Yhteyshenkilöt: Puheenjohtaja Kari Alho, kari.alho@pep.fi, +358 40 7700 801 Yksikönjohtaja Ulla Nurmenniemi, ulla.nurmenniemi@mehilainen.fi , +358 400 658 026

 

LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry ja Mehiläinen Tampere ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Mehiläinen Tampere ja LeKi-futis Lempäälän palloseura ry (http://lekifutis.sporttisaitti.com/) ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Tampereen Mehiläisen Liikuntaklinikalla on jäsenistölle tarjolla kattavat diagnostiset palvelut, laboratorio-, ultraääni-, röntgen- ja magneettitutkimukset sekä tarvittaessa sairaalapalvelut. Sopimus astui voimaan 1.6.2014. 

LeKi-futis on perustettu v. 2009, jota ennen seura toimi Lempäälän Kisa ry:n alaisena jalkapallojaostona. Seurassa harrastaa aktiivisesti yli 350 ohjattua ja valvottua toimintaa
koulutettujen ohjaajien ja valmentajien avustuksella. Ohjaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä on n. 100.

 

Lahden Kortteliliiga on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Lahden kanssa

Mehiläinen Lahti ja Lahden Kortteliliiga (http://www.kortteliliiga.net/) ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 27.3.2014.

Kortteliliiga on lahtelainen ilmiö, joka on tarjonnut vapaamuotoista harrastesarjatoimintaa sekä omaehtoisia liikuntamahdollisuuksia kaveriporukoiden iloksi jo vuodesta 1969 alkaen. Yhteinen tavoitteemme on hikoilla hyvässä kaveriporukassa.

LAHDEN KORTTELILIIGA RY. PÄHKINÄNKUORESSA:
1.1.2013 jäsenmäärä oli 3 530 henkilöä! Jäsenten ikähaitari on noin 15 - 75 v. Mukana aktiivitoiminnassa on yli 450 joukkuetta. Vuositasolla pelataan yli 5000 ottelua. Ämpärikaupalla hikeä, reippaasti hyvää fiilistä. Vankka osa lahtelaisuutta! Lajivalikoimassa; jalkapallo, kaukalopallo, lentopallo, beach volley, tennis, squash, salibandy, petankki, rullakiekko, mölkky, curling, texas hold´em, bowls, biljardi, kyykkä ja erotuomaritoiminta...

ToPo Naiset on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Töölön kanssa

Mehiläinen Töölö ja ToPo Naiset on solminut yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 7.2.2014.

Alkujaan ToPo juniorit on länsi-helsinkiläinen koripalloseura, joka perustettiin jo 1932. Seura aloitti yleisenä urheiluseurana ja lajeja olivat aluksi jalkapallo, maahockey ja nyrkkeily. Koripallo tuli mukaan 1950-luvun alkupuolella aluksi pihalla pelattuna harrastuskoripallona ja myöhemmin kilpaurheiluna. ToPon naisjoukkue on ainoa helsinkiläinen koripallojoukkue, joka pelaa mestaruussarjassa (nykyään korisliigassa). ToPo nousi mestaruussarjaan vuonna 1956 ja ToPon miesjoukkue on menestynein koripallojoukkue Suomessa. Seuralla on myös juniorijoukkueissa useita SM- mestaruuksia.

Liikuntaklinikan moniammatillinen asiantuntijatiimi auttaa liikkuvia ja liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä hyvinvoivaan, terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun ja liikkumiseen. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa seuran jäsenille tarjotaan sujuva ja kokonaisvaltainen hoitoketju. ToPo Naisten uusi sopimuslääkäriasema sijaitsee Helsingin Töölössä. Vastuulääkärinä toimii Pippa Laukka.

Lisätietoja:
Markku Saarikoski, toponaiset@wnba.fi, p.+358503949991 ja yksikönjohtaja Jaana Minkkinen, jaana.minkkinen@mehilainen.fi, +358505210942

Mehiläisen osaaminen esillä Huikeat Helmarit dokumentissa Suomen naisten jalkapallomaajoukkueesta

Huikeat Helmarit -jalkapallodokumentti sai torstaina 29.8.2013 ensi-iltansa kutsuvierasnäytöksessä, johon saapui myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Dokumentti kertoo Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen taipaleesta kohti EM-kisoja. Yle Urheilu seurasi Helmareita vuoden 2013 aikana aina Kyproksen leiriltä EM-turnaukseen saakka. Dokumentin on toimittanut Kaj Kunnas.

Dokumentti esittelee myös Mehiläisen ammattilaisia. He tekevät polvileikkauksen Kyproksen leirillä polvensa loukanneelle pelaajalle Linda Sällströmille. Leikkaus tehdään Töölön Mehiläisessä, leikkaavana kirurgina toimi Arto Huttunen. Arto on hoitanut myös joukkueen kapteenin Maija Saaren eturistisidevamman. Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä toimii Mehiläisen liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka.
Huikeat Helmarit saa televisiossa ensi-iltansa vasta lauantaina klo 15.45, mutta sen voi katsoa jo nyt Yle Areenasta.

Simmis Wanda ry on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Kielotien ja Mehiläinen Töölön kanssa

Mehiläinen Kielotie ja Mehiläinen Töölö ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä Vantaalaisen Simmis Wanda ry:n kanssa. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 1.8.2013.

Simmis Wanda ry on vantaalainen Hakunilan, Tikkurilan ja Korson uimahalleissa toimiva uimaseura. Seura aloitti toimintansa vuonna 1995. Simmis Wanda ry:n toimintaan kuuluu: lasten uimakoulut, vesi- ja tekniikkarallit, aikuisten uimakoulut, kilpauintiryhmät, kilpauintiryhmät masterseille, aikuisten uintitekniikkakurssit, harrasteryhmät lapsille ja nuorille sekä harrasteryhmät masterseille.

Simmis Wanda ry:n nimetyt Mehiläisen Liikuntaklinikan lääkärit ovat Jyri Aalto ja Pippa Laukka. Seurayhteistyöhön Liikuntaklinikan asiantuntijoiden ja yhteistyön avulla seuran jäsenistö saadaan takaisin liikkumaan – nopeasti, terveempänä ja osaavampana.

Vantaan Voimisteluseura on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Leppävaaran kanssa.

Mehiläinen Leppävaara ja Vantaan Voimisteluseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 1.4.2013.

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Seurassa on jäseniä lähes 1500 ja se on lajiliitto Svolin yksi suurimmista jäsenseuroista. Seuran toiminta on jakautunut kolmeen toimintasiipeen; voimisteluun, tanssiin sekä harrasteliikuntaan, joissa VVS tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä aina kansainvälisellä huipulla saakka. 

"Liikutamme laadukkasti hyvällä mielellä" on seuran toiminnan johtoajatuksena. Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoiden avulla liikuntaseuran jäsenistö saadaan takaisin liikkumaan – nopeasti, terveenä ja osaavampana.

Lue lisää Vantaan Voimisteluseuran toiminnasta heidän sivuiltaan http://www.vantaanvoimisteluseura.fi

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen kapteeni leikattiin Mehiläisessä

Maija Saaren eturistiside katkesi pelin tuoksinoissa kesäkuun alussa Ruotsissa, jossa Saari pelaa ammatikseen jalkapalloa. Ortopedi Arto Huttunen leikkasi Saaren Mehiläisessä. Pelikunnossa Maija Saari on noin puolen vuoden kuluttua. Koko juttu Maijan vammasta ja hoidosta Mehiläisessä luettavissa http://www.mehilainen.fi/eturistiside-kuntoon-mehil%C3%A4isess%C3%A4?loc=40

MYPA ja Mehiläinen yhteistyöhön

Mehiläinen Kouvola ja Myllykosken Pallo – 47 ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut.

MYPA tekee päivittäin työtä huippu- ja juniorijalkapalloilussa sekä harrasteliikunnassa. Edustusjoukkue pelaa nyt 22. perättäistä kauttaan Suomen korkeimmalla sarjatasolla ja on vahva toimija Kouvolan alueen liikuntakulttuurin edistäjänä. Lisenssipelaajia seurassa on n. 250 ja yhteistyöseurana MYPA on mukana myös Kouvolan Jalkapallossa KJP:ssä. Kansainvälisesti MYPA edustaa Suomea ECA:n (European Club Associatonin) jäsenenä.

Mehiläisen Liikuntaklinikalla on laaja asiantuntijoiden valtakunnallinen verkosto, jonka osaaminen on MYPAn hyödynnettävissä. Liikuntaklinikan moni-ammatillinen asiantuntijatiimi auttaa liikkuvia ja liikkumisesta kiinnostuneita ihmisiä hyvinvoivaan, terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun ja liikkumiseen. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa seuran jäsenille tarjotaan sujuva ja kokonaisvaltainen hoitoketju.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa

Mehiläinen Töölö ja Mehiläinen Kielotie ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä Vantaalaisen Tikkurilan Taitoluisteluklubin kanssa. Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Mehiläisen Liikuntaklinikan laajan ammattilaisten verkoston taustatuen sekä kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut. Sopimus astui voimaan 1.5.2013.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi (TTK) on yksi maamme johtavista taitoluisteluseuroista. TTK aloitti Tikkurilan jääveikkojen taitoluistelujaostona. Omaksi seurakseen TTK rekisteröityi syyskuussa 1986. Tällä hetkellä Tikkurilan Valtti Areenaa kotihallinaan pitävässä seurassa on lähes 230 luistelijaa.

Tikkurilan Taitoluisteluklubin nimetyt Mehiläisen Liikuntaklinikan lääkärit ovat Pippa Laukka ja Jyri Aalto. Seurayhteistyöhön Liikuntaklinikan asiantuntijoiden ja yhteistyön avulla seuran jäsenistö saadaan takaisin liikkumaan – nopeasti, terveempänä ja osaavampana.

Ilves-Hockey Oy yhteistyösopimukseen Mehiläisen kanssa

Ilves-Hockey Oy ja Mehiläinen Tampere ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on varmistaa tapaturman sattuessa loukkaantuneen pelaajan vamman laatua edellyttävät tutkimukset ja hoito viiveettömästi huippu-urheilijoiden vaatimien laatustandardien mukaisesti. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on myös kokonaisvaltaisesti huolehtia pelaajien terveydestä ja sairauksien sekä vammojen ennaltaehkäisystä.

- Olen erittäin tyytyväinen yhteistyösopimukseen Ilves-Hockey Oy:n ja Mehiläisen kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä saamme käyttöön Mehiläisen tarjoamat nykyaikaiset laboratoriopalvelut sekä kuvantamismenetelmät kuten normaalit rtg-tutkimukset, ultraäänitutkimukset sekä magneettitutkimukset noin vuorokauden sisällä tapaturmasta. Lisäksi käytettävissämme on nyt tarvittaessa useita muita Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoita pelaajien vammoja tai sairauksia hoidettaessa kuten erikoislääkäreitä yleislääketieteen, fysiatrian, liikuntalääketieteen, korva-, nenä- ja kurkkutautien, kardiologian ja neurologian erikoisaloilta, sanoo Ilves-Hockey Oy:n vastuulääkäri, LT, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Ilari Pajamäki.

Koko artikkeli luettavissa http://ilves.com/?p=13679

Kouvot ja Mehiläinen yhteistyöhön

Kolminkertainen miesten Suomen mestari, koripalloseura Kouvot ja Mehiläinen Kouvola ovat solmineet monivuotisen kumppanuussopimuksen. Tehty sopimus käsittää lääketieteellisen ja terveydenhuollon yhteistyön lisäksi toiminnallista ja taloudellista yhteistyötä.

- Uskomme, että tämä sopimus perustuu aitoon kumppanuuteen, josta molemmat osapuolet saavat selkeää hyötyä. Me Kouvoissa haluamme tarjota pelaajillemme ja jäsenistöllemme ennen kaikkea hyvinvointia sekä heidän niin halutessa mahdollisuuden maksimaaliseen urheilulliseen menestykseen. Ennakoivan terveydenhuollon lisäksi tulemme saamaan lisää oppia testauksista, fysiikkavalmennuksen kehittämisestä ja koulutustilaisuuksia koko perhettä koskien, kommentoi Kouvojen toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä tehtyä polunavausta.

Mehiläinen Kouvolan yksikönjohtaja Anu Jokinen on iloinen tehdystä kumppanuussopimuksesta.
- Sopimus Kouvojen kanssa on merkittävä edustaen selvästi edelläkävijyyttä sekä sopimuksen sisällön että laajuuden osalta.

Kouvolan Mehiläisen Liikuntaklinikalla on tarjolla kattavat diagnostiset palvelut, laboratorio-, ultraääni-, röntgen- ja magneettitutkimukset. Jos vamma vaatii leikkausta, hoituu myös se Kouvolan Mehiläisen päiväkirurgisessa sairaalassa.

Tutustu lisää Kouvojen toimintaan.

Mehiläinen Myyrmäki ja Vantaan Jalkapalloseura VJS ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Mehiläinen Myyrmäki ja vantaalainen VJS ovat solmineet yhteistyösopimuksen terveyspalveluiden käytöstä kehittämisestä. Sopimus astuu voimaan 1.2.2013

Vantaan Jalkapalloseura on vuonna 1970 perustettu lasten- ja nuorten jalkapalloon keskittyvä seura, jonka toiminta sijoittuu pääosin Länsi- ja Keski-Vantaalle. VJS kuuluu Suomen suurimpien junioriseurojen joukkoon – pelaajia on tällä hetkellä noin 1300, ja joukkueita runsaat 60.

Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoiden avulla liikuntaseuran jäsenistö saadaan takaisin liikkumaan – nopeasti, terveenä ja osaavampana.

Peli kuntoon hyvällä yhteistyöllä – TPS ja Mehiläinen Liikuntaklinikka

Mehiläinen Liikuntaklinikka on toiminut TPS jalkapallon liigajoukkueen ja junioreiden yhteistyökumppanina jo vuosien ajan. Mehiläisen Liikuntaklinikan vastaava lääkäri, terveysliikunnan professori Olli Heinonen toimii seuran linkkinä Liikuntaklinikan suuntaan, jossa pelaajia auttaa lääkäritiimi. Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijat tekevät tarkan arvion hoidon tarpeesta,
esimerkiksi siitä, milloin on otollisin hetki kuvantamistutkimuksille ja leikkaukselle. Näin saadaan oikeaa hoitoa oikeaan aikaan. Liikuntaklinikka tekee myös ennaltaehkäisevää
työtä, jolla estetään rasitusvammojen syntyminen. Pelaajien yleisterveyttä seurataan terveystarkastuksilla, joita tehdään ennen kautta ja pelaajasiirtojen yhteydessä.

Lue lisää yhteistyöstä »

Päivitystä joukkueen terveystilanteeseen: http://fc.tps.fi/paivitysta_joukkueen.2222.html

Mehiläinen Liikuntaklinikan kumppani PK-35 Vantaa voitti naisten Suomen cupin

PK-35 Vantaa uusi naisten Suomen Cupin mestaruuden, kun se kaatoi 30.9. pelatussa finaalissa Pallokissat 2-1. PK-35 Vantaan vastuulääkäri, Mehiläinen Liikuntaklinikan Pippa Laukka, tekee yhteistyötä joukkueen kanssa ensimmäistä kautta.
– Tällä tasolla tiivis lääkärin, Liikuntaklinikan muiden asiantuntijoiden ja joukkueen välinen yhteistyö on tärkeää, jotta pelaajat säilyvät kunnossa ja saavat itsestään kaiken potentiaalin irti kauden tärkeimmissä otteluissa. On hienoa nähdä, että joukkueen jäsenten kova työ ja ahkera harjoittelu palkitaan hienolla voitolla, Laukka toteaa.

Mehiläinen Liikuntaklinikka onnittelee kumppaniaan Cup-voiton johdosta!

Lue lisää »

Jaa