Paikantava turvapuhelin tuo turvaa jokaiselle sitä tarvitsevalle niin kotiin kuin kodin ulkopuolellekin. Paikantavista palveluista on apua esimerkiksi henkilöille, joilla on sairaskohtaus- tai kaatumisriski. 

Miten paikantava turvapuhelinpalvelu toimii?

Paikannuksen ansiosta henkilö on helppo paikantaa heti hätätilanteen tullen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme siitä, että asiakas on aina itsekin tietoinen laitteen paikannusmahdollisuudesta, ja näin ollen käyttäjä tai hänen edunvalvojansa suostuu siihen, että hänen sijaintietojaan voidaan käyttää auttamistehtävissä.

Paikantavissa ratkaisuissa on pääsääntöisesti akku jonka kesto on 2 - 3 vuorokautta. Akun lataus tapahtuu lataustelakan avulla. Akku latautuu täyteen noin kahdessa tunnissa, jos akku on päässyt loppumaan kokonaan.

Paikantavan turvapuhelinpalvelun hinta ja saatavuus

Paikantavien palveluiden hinnoittelu vaihtelee hieman paikkakunnasta riippuen. Keskimäärin paikantava turvapuhelinpalvelu maksaa 50–60 €/kk. Asiakkaitamme löytyy ympäri Suomea ja pystymme toimittamaan useimmille paikkakunnille turvapuhelinpalveluita melko lyhyelläkin aikataululla.Paikantaviin turvapuhelimiin ei sisälly automaattisesti ympärivuorokautista auttamisvalmiutta tai kotikäyntejä. Jos olet kiinnostunut niistä, kannattaa tutustua myös kotiin tarjottaviin turvapuhelinpalveluihmme.

Meiltä saa henkilökohtaista opastusta jokaisen laitteen käyttöönottoon. Kaikkiin hälytyksiin vastaa ammattilainen Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskuksessa. Hälytykset voi toki ohjata myös omaisille niin halutessaan. Tarvittaessa Kotipalvelu Mehiläisen hälytyskeskus voi toimija takapäivystäjänä silloin, kun hälytykset on ohjattu omaisille.

Tietoa erilaisista paikantavista hälytinratkaisuista

Paikantaviin hälytinratkaisuihin kuuluvat seuraavat erilaiset turvahälyttimet:  Paikantava turvarakello, Locate-turvahälytin ja Luna - paikantava turvahälytin.

1. Paikantava turvakello

Paikantavaa turvakelloa kuljetetaan ranteessa. Paikantava turvakello paikantaa itsensä neljän minuutin välein. Paikannustiheyttä voidaan tarvittaessa muuttaa tiheämmäksi, esimerkiksi etsimistilanteessa. Turvakelloon on saatavilla myös lukittava ranneke. Paikantavaa turvakelloa voi pitää sen vesitiiviyden ansiosta jopa suihkussa mukana.

Paikantava turvakello on hyvä apuväline ja tuki niin muistisairaille kuin sairaskohtaus- tai kaatumisriskin omaaville.

Paikantava turvakellon on täysin langaton.

Muita ominaisuuksia:

- Aktiivisuuden seuranta.

- Automaattinen kaatumishälytys (perustuu kiihtyvyyteen).

- Liikkumattomuushälytys.

- Turva-alueen määritys. Eri kellonaikoina voidaan määritellä erikokoisia turva-alueita.

- Paikannus hälytyksen yhteydessä tai karttapalvelun avulla neljän minuutin välein. Karttapalveluun voi kirjautua mobiililaitteilla tai tietokoneella, verkkoselaimen välityksellä.

- Hätäseuranta ominaisuus - Paikannustiheys noin minuutin välein.

Hälytykset ovat ohjattavissa Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskukseen tai omaisille. Hälytykset voidaan ohjata pelkästään omaisille tai siten, että Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskus toimii taustalla takapäivystäjänä. Tarvittaessa eri hälytystyypit ovat myös ohjattavissa eri tahoille. Esimeriksi tekniset hälytykset, kuten akkuhälytykset, ovat ohjattavissa omaisille ja muut hälytykset Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskukseen tai toisinpäin.

Hinta: 55 € / kk

Lukittava ranneke: 85 € / lukittava ranneke

2. Helppokäyttöinen ja huomaamaton turvahälytin

Paikantava ja pienikokoinen Locate-turvahälytin paikantaa itsensä GPS:n avulla 10 minuutin välein, eli se sopii erinomaisesti esimerkiksi ulkolenkin seuraamiseen. Paikkatietoa voi seurata Kotipalvelu Mehiläisen hälytyskeskuksen lisäksi myös omainen tai kotihoito tabletin tai älypuhelimen avulla. Turvahälyttimeen on mahdollista määritellä myös turva-alue. Locate-turvahälytintä voidaan kuljettaa joko kaulassa kaulanauhan avulla tai taskussa.

Hälytykset ohjattavissa Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskukseen tai omaisille. Jos hälytykset ovat ohjattu omaisille, toimii Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskus taustalla. Eli jos omaiset eivät pääse vastaamaan hälytykseen, ohjautuu hälytys Kotipalvelut Mehiläisen hälytyskeskukseen.

Hinta: 49 € / kk

3. Paikantava henkilöturvahälytin

Paikantavan  Luna-henkilöturvahälyttimen ansiosta turvapalvelun saa helposti myös omaan älypuhelimeen; paikantava turvahälytin liitetään Android-älypuhelimeen (vähintään Android 5.0)  Bluetooth-yhteyden avulla.

Varsinaista hälytintä voi kuljettaa ranteessa, klipsissä tai vaikkapa laukun vetoketjun päässä tai riipuksena kaulassa. Pienikokoinen Luna-henkilöturvahälytin sopii siis monenlaiseen käyttöön.

Hälytykset voidaan ohjata toiseen älypuhelimeen tai vartiointialan hälytyskeskukseen.

Hinta: 69 € - Ei kuluvia kustannuksia

 

Kysy lisää paikantavista turvahälytinratkaisuistamme

Jos haluat lisää tietoa kotiin tarjottavista paikantavista turvahälytinratkaisuistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki

ma–pe klo 8–15:30, puh. 020 581 3480 / turvapuhelin@mehilainen.fi

Jos olet jo asiakas ja haluat kysyä turvapuhelinpalvelun laskutuksestasi, soita numeroon 020 581 3059 (ti ja to, klo 12–14) tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen turvapuhelin.laskutus@mehilainen.fi.

Turvapuhelimen päivystys asiakkaille, eli hätätilanteissa (24/7), vastaa numerossa: 020 581 3481.

Tutustu myös muihin kotiin tarjottaviin palveluihin!