Perhepalvelut

Kotipalvelu Mehiläisen tarjoama lapsiperheiden kotihoitopalvelu keskittyy perheiden erilaisten tarpeiden kokonaisvaltaiseen huolenpitoon.

Kenelle lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu? 

Lapsiperheiden kotihoitopalvelu on kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuspäätöksellä saatavaa lapsiperheille suunnattua kotihoitopalvelua. 

Mistä kotipalvelussa on kyse?

Lapsiperheille tarkoitetun kotipalvelun päätavoite on perheiden erilaisten tarpeiden kokonaisvaltainen huomioiminen. Meiltä löytyy hoitajia myös erityislapsille, kuten vammaisille ja erityishoitoa vaativille vastasyntyneille sekä monikulttuurisen taustan omaaville lapsille.

Palvelua on tarjolla suomen ja ruotsin lisäksi englannin, venäjän, ranskan ja arabian kielellä. Kotipalvelu Mehiläinen välittää hoitajia sekä yksittäisiin lastenhoitovuoroihin että pidempikestoisiin lastenhoitotarpeisiin.

Kotipalvelu Mehiläisen laatutakuu

Lapsiperheiden kotipalveluiden henkilöstöllämme on tukena oma lähiesimies, taustaryhmä sekä perhepalveluihin osallistuvien hoitajien tiimi. Kotipalvelun työvuorossa olevilla Mehiläisen työntekijöillä on mahdollisuus saada välitöntä konsultointia esimerkiksi vaativiin hoitotilanteisiin pitkän työkokemuksen omaavalta perhepalveluvastaavaltamme.

Konsultointia annetaan pääsääntöisesti puhelimitse, mutta vaativissa tilanteissa perhepalveluvastaava on käytettävissä henkilökohtaiseen ohjaukseen myös paikan päällä.

Kysy lisää

Jos haluat lisää tietoa lapsiperheiden kotipalvelusta tai sinulla on käytössäsi palveluseteli, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Soita tai lähetä sähköpostia!

  • Uusimaa: 050 433 2328
  • Pirkanmaa: 050 433 6844   
  • Varsinais-Suomi: 050 433 1663
  • Lahden seutu: 040 164 7410
  • Jyväskylän seutu: 050 368 9372
  • Oulun seutu: 044 700 2686

kotipalvelu@mehilainen.fi

Tutustu myös muihin Kotipalvelu Mehiläisen palveluihin!