HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Karhunpoika-lastenhoito

Kotipalvelu Mehiläisen Karhunpoika-lastenhoitopalvelu poistaa lastenhoitohuolet. Luotettavaa lastenhoitoapua tarjolla jopa melko lyhyelläkin varoitusajalla.

Mistä Karhunpoika-palvelussa on kyse?

Karhunpoika on lastenhoitopalvelu, joka mahdollistaa vaivattoman ja luotettavan lastenhoidon lyhyelläkin varoitusajalla. Ammattitaitoista lastenhoitoa on tarjolla sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka voivat tarjota Karhunpoika-lastenhoitopalvelun työsuhde-etuna omille työntekijöilleen.

Kaikki hoitajamme ovat vähintään joko sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneita tai heillä on muuten ammattitaitoinen ja laaja käytännön kokemus lastenhoidosta.

Lastenhoidon voi vähentää verotuksessa

Kannattaa muistaa, että niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin on mahdollista vähentää tilattu lastenhoito verotuksessaan.

Yritykselle palvelu on verovähennyskelpoinen kulu, eikä palvelusta katsota syntyvän verotettavaa etua työntekijälle. Yksityishenkilönä tilatun palvelun kustannukset voi puolestaan huomioida henkilöverotuksen kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Tutustu Mehiläisen työelämäpalveluihin.

Miten Karhunpoika-lastenhoito toimii?

Kun saamme yhteydenoton asiakkaalta, asiakaspalvelumme varmistaa vielä hoitajan saatavuuden kyseisenä ajankohtana ja kyseisellä paikkakunnalla. Apua lastenhoitoon on tarjolla palvelunumerosta myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kysy lisää

Jos kiinnostuit ja haluat tietää onko omaishoidon vapaiden sijaispalvelu mahdollista juuri sinun paikkakunnallasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

kotipalvelu@mehilainen.fi

Lue lisää:

Mehiläisen Karhunpoika-palvelun hoitaja Karoliina: Luottamus rakentuu ensikohtaamisesta lähtien


Yhteydenottolomake

Valitse palvelu *
Toivon että minuun ollaan yhteydessä *

Lisää aiheesta