Karhunpoika lastenhoito

Kotipalvelu Mehiläisen Karhunpoika-lastenhoitopalvelu poistaa lastenhoitohuolet. Luotettavaa lastenhoitoapua tarjolla jopa melko lyhyelläkin varoitusajalla. 

Mistä Karhunpoika-palvelussa on kyse?

Karhunpoika on lastenhoitopalvelu, joka mahdollistaa vaivattoman ja luotettavan lastenhoidon lyhyelläkin varoitusajalla. Ammattitaitoista lastenhoitoa on tarjolla sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka voivat tarjota Karhunpoika-lastenhoitopalvelun työsuhde-etuna omille työntekijöilleen.

Kaikki hoitajamme ovat vähintään joko sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneita tai heillä on muuten ammattitaitoinen ja laaja käytännön kokemus lastenhoidosta.

Lastenhoidon voi vähentää verotuksessa

Kannattaa muistaa, että niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin on mahdollista vähentää tilattu lastenhoito verotuksessaan.

Yritykselle palvelu on verovähennyskelpoinen kulu, eikä palvelusta katsota syntyvän verotettavaa etua työntekijälle. Yksityishenkilönä tilatun palvelun kustannukset voi puolestaan huomioida henkilöverotuksen kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Miten Karhunpoika-lastenhoito toimii?

Kun saamme yhteydenoton asiakkaalta, asiakaspalvelumme varmistaa vielä hoitajan saatavuuden kyseisenä ajankohtana ja kyseisellä paikkakunnalla. Apua lastenhoitoon on tarjolla palvelunumerosta myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  • Uusimaa, Häme: 050 433 2328
  • Pirkanmaa: 050 433 6844  
  • Varsinais-Suomi: 050 433 1663
  • Muu Suomi: 040 139 5530

kotipalvelu@mehilainen.fi

 

Lue lisää:

Mehiläisen Karhunpoika-palvelun hoitaja Karoliina: Luottamus rakentuu ensikohtaamisesta lähtien