Karhunpoika-lastenhoito

Kotipalvelu Mehiläisen Karhunpoika-lastenhoitopalvelu ratkaisee lastenhoitohuolet. Tilaa ammattitaitoinen lastenhoitaja suoraan kotiin. Tarjoamme luotettavaa lastenhoitoapua lyhyelläkin varoitusajalla.

Mistä Karhunpoika-lastenhoitopalvelussa on kyse?

Karhunpoika on Mehiläisen lastenhoitopalvelu, joka mahdollistaa vaivattoman ja luotettavan lastenhoidon lyhyelläkin varoitusajalla. Ammattitaitoista lastenhoitoa on tarjolla sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka voivat tarjota Karhunpoika-lastenhoitopalvelun työsuhde-etuna omille työntekijöilleen.

Kaikilla hoitajillamme on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus tai muuten ammattitaitoinen ja laaja käytännön kokemus lastenhoidosta.

Lastenhoidon voi vähentää verotuksessa

Kannattaa muistaa, että niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin on mahdollista vähentää tilattu lastenhoito verotuksessaan.
Yritykselle palvelu on verovähennyskelpoinen kulu, eikä palvelusta katsota syntyvän verotettavaa etua työntekijälle. Yksityishenkilönä tilatun palvelun kustannukset voi puolestaan huomioida henkilöverotuksen kotitalousvähennyksen yhteydessä.

Tutustu Mehiläisen työelämäpalveluihin.

Miten Karhunpoika-lastenhoito toimii?

Karhunpoika-lastenhoitopalvelu toimii esimerkiksi paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Tampere, Turku, Lappeenranta, Hämeenlinna, Jyväskylä ja Oulu, Rovaniemi sekä näiden ympäryskunnissa. Kun tarvitset lastenhoitoa, ota meihin yhteyttä, niin varmistamme hoitajan saatavuuden alueellasi. Apua lastenhoitoon on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Karhunpoika-lastenhoitopalvelun asiakaspalvelu vastaa puhelimitse maanantaista sunnuntaihin kello 6–23.

Karhunpoikapalvelun numero: 040 125 5887
Sähköposti: karhunpoika@mehilainen.fi

Kysy lisää lastenhoitopalvelusta

Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää Karhunpoika-lastenhoitopalvelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää:
Mehiläisen Karhunpoika-palvelun hoitaja Karoliina: Luottamus rakentuu ensikohtaamisesta lähtien

Tarjoamme Karhunpoikapalvelua nykyisille asiakkaillemme 31.10.2022 saakka.