konferenssi 21.22.9.

*** ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT ***

Urheilu Mehiläinen järjestää 21.-22.9.2018 urheilijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän asiantuntijakonferenssin Helsingissä, Radisson SAS Seaside hotellissa. Konferenssin pääteemana on jalkapalloilijoiden urheiluvammat, vammojen ennaltaehkäisy sekä niistä kuntoutuminen. Lisäksi konferenssissa kuullaan luentoja mm. urheilijoiden päävammoista, syömishäiriöistä ja infektioista.

Tutustu Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssin ohjelmaan täältä

Konferenssiin ovat tervetulleita kaikki urheilijoiden parissa työskentelevät lääkärit ja fysioterapeutit, urheilijoiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset sekä urheilijan eri sidosryhmät, liikuntatieteilijät ja valmentajat. Koulutusta anotaan teoreettiseksi kurssimuotoiseksi erikoistumiskoulutukseksi ortopedian ja traumatologian, liikuntalääketieteen, fysiatrian ja yleislääketieteen erikoisaloilla. 

Konferenssin puhujina huippuluennoitsijat Suomesta ja maailmalta

Konferenssin puhujina ja sessioiden puheenjohtajina toimivat alansa ehdottomat huippunimet Suomesta ja maailmalta, kuten: 

  • Arsenalin fysiikkavalmentajana työskennellyt Colin Lewin

  • FIFPron ylilääkäri Vincent Gouttebarge sekä

  • kotimaiset erityisasiantuntijat kuten Pippa Laukka, Janek Frantzén, Janne Sarimo, Jari Salo, Marko Yrjövuori ja Sakari Orava

Tutustu Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssin ohjelmaan täältä

Ilmoittautuminen 

Ílmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 31.8.2018Konferenssin hinta on 195 euroa (sis. alv 24 %). Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Majoitus

Konferenssiin osallistuvien on mahdollista majoittua sopimushintaan Radisson Blu Seaside ja Radisson Blu Plaza -hotelleissa. Varaus tulee tehdä suoraan hotellin keskusmyyntipalveluun 020 1234 700 tai reservations.finland@radissonblu.com. Saadaksesi sopimushinnan, mainitse varauksen yhteydessä ”Urheilu Mehiläinen”. 

TERVETULOA! 

Tiedustelut: Kehityspäällikkö Marika Mildh (marika.mildh@mehilainen.fi)

 

Lue lisää:

 

Urheilu Mehiläinen

Tutustu Urheilu Mehiläisen asiantuntijoihin 

Seurayhteistyö

 

Seuraa Urheilu Mehiläistä Instagramissa @urheilumehilainen