Psykologivälityksen Share & Learn -webinaarit

Onnellisuutta, tyytyväisyyttä vai selviytymistä - nykyajan ihmisten suurten kysymysten äärellä

Share & Learn -webinaari ke 18.5. klo 16-17.30

Miksi minästä tuli ongelma? Pohdintaa länsimaisen ihmisen tilasta.

Miksi emme kärsi eksistentiaalisesta ahdistuksesta, kuoleman vietistä, terrorin hallinnan vaikeudesta? Miksi kestämme niin hyvin nykyajan tuottaman stressin, vaatimukset, paineet ja vertailun piinan, että ilmoittaudumme tyytyväisiksi ja onnellisiksi - ja moni jopa nauttii elämästä ja kukoistaa? Elämmekö harhan vallassa vai olemmeko oppineet voittamaan vaikeutemme?

Kuulemme psykologian emeritusprofessori Markku Ojasen ajatuksia ja positiivisen psykologian kiehtovia tutkimustuloksia kevään viimeisessä, toivoa herättelevässä Share & Learn -webinaarissa.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Markku Ojanen

Markku OjanenMarkku Ojanen on Tampereen yliopiston psykologian emeritusprofessori. Hän ajautui tutkimaan onnellisuutta jo 1970-luvun alussa, kun hän selvitti väitöskirjaansa varten psykiatristen potilaiden tyytyväisyyttä elämään. Tuolloin puhuttiin tyytyväisyydestä eikä onnellisuudesta. Onnellisuus-termi tuli tutkimuksiin vasta 1990-luvulla. Sittemmin Markku Ojanen on kirjoittanut useita positiiviseen psykologiaan ja onnellisuuteen liittyviä kirjoja ja hän kutsuukin itseään ”Onnellisuusprofessoriksi”.

Markun kirjoja ovat mm. Positiivinen psykologia  (2014), Onnellisuuksien oivaltaja  (2018) ja Voiko persoonallisuus muuttua?  (2019).

Tutustu Markkuun tästä

Webinaari järjestetään verkossa, joten voit osallistua näppärästi vaikka omalta kotisohvaltasi käsin!

Webinaari on tarkoitettu psykologeille ja psykologian opiskelijoille.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Lisätietoja tapahtumasta:

Johanna Alava
Aluevastaava & markkinointi, Psykologivälitys
0400 178 559
johanna.alava@mehilainen.fi