Ikääntyneiden palvelukoti Villa Aurora Turussa

VILLA AURORA - UUSI PALVELUKOTI LÄNSINUMMESSA

Olisiko Villa Aurora sinulle tai läheisellesi paras paikka asua? Ota rohkeasti yhteyttä. Haluan kuulla, mitä sinä etsit ja toivot. Esittelen mielelläni sinulle Villa Auroraa ja toimintaamme. Yhdessä löydämme sinulle sopivan palvelupaketin. Palvelukodin johtaja Kirsi Leväpelto p. 050-5065163 / etunimi.sukunimi(at)mehilainen.fi. 4.7.-1.8.2016 yhteydenotot antti.mantyla@mehilainen.fi tai Auroran hoitajien puhelinnumero 040-580 2439

Asuminen Villa Aurorassa >>

Tutustu Villa Auroran hinnastoon >>

Villa Aurora on osoitteessa Capsiankatu 3, 20320 Turku.

HYVÄÄ ELÄMÄÄ KOKO ELÄMÄ

Eräänä päivä niin vain tapahtuu. Huomaat, että haluaisit jo hellittää. Ottaa rennommin. Elää huolettomammin. Asua turvallisemmin. Tehdä erityisesti niitä asioita, joista oikeasti pidät. Ja unohtaa kokonaan ne, joista et pidä ensinkään. Nauttia elämästä huolettomana ja kevein mielin!

TUNNELMAA KUIN PIENESSÄ KYLÄSSÄpalvelukoti Villa Auroran oma puutarha

Villa Aurora on palvelukoti, joka elää ja toimii kuin pieni kylä. Kaikki on lähellä, ja kaikki tuntevat toisensa eikä ketään jätetä yksin. Toimintaamme ohjaa Makuelämyksiä & Elämänmakua -palvelumalli. Siksi mitä erilaisinta puuhaa riittää viikon jokaiselle päivälle niin yhdessä kuin omin päinkin tehtäväksi -  oltiinpa sitten ulkona yrttitarhassa, sisällä taiteiden parissa tai viihtymässä herkullisen ruuan ja juoman aromikkaassa seurassa.

NÄHDÄÄN OMALLA PUUTARHA-AUKIOLLA

Villa Auroran keskipiste on puutarhamainen keskusaukio, joka toimii myös yhteisenä aulana. Sen lämminhenkinen ilme, kodikkaat kalusteet ja vaivaton sijainti luovat eloisan ilmapiirin, jossa on helppo viihtyä. Aulamme tarjoaa myös mainiot puitteet läheisten ja ystävien tapaamisille sekä värikkäille tapahtumille. Villa Auroran puutarha-aukiolla tunnelma on aina aurinkoinen.

YSTÄVÄT LÄHELLÄ, YKSINÄISYYS KAUKANA

Villa Aurorassa kukaan ei jää yksin eikä unohduksiin. Monipuolinen tekeminen ja yhtei­set riennot – myös naapurimme Villa Runon kanssa – tekevät tutustumisesta luontevaa ja mutkatonta. Ilmeikäs puutarhamme kutsuu viihtymään ympäri vuoden ja nikkarismiehille löytyy ikioma hy­vin­­ varus­tettu työpaja. Uusia tuttavuuksia ja ystävyyksiä syntyy kuin itsestään, ja vanhat lämpe­ne­vät entisestään. Ja mukaan pääsevät kaikki.

OMAN KODIN RAUHAA

Palvelukoti Villa Auroran julkisivu

Villa Auroran asukkaana nautit oman kodin rauhasta ja yksityisyydestä – ilman oman kodin haittoja. Valoisien yksityishuoneidemme koko on 25 m2. Kaikki huoneistot ovat esteettömiä ja niissä on nykyaikaisen kodin turvalliset mukavuudet sekä omat, täysin varustellut wc- ja suihkutilat. Kaikkiaan tarjoamme oman huolettoman kodin 60 ”kyläläiselle”.

ERINOMAISTA RUOKAA JA SEURAA

Villa Aurorassa maukasta ruokaa omasta keittiöstä

Villa Auroran herkullisin erikoisuus löytyy keittiöstä. Makuelämyksiä ja Elämänmakua -palvelukonseptimme mukaisesti panostamme ruuan herkullisuuteen ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Toimimme monipuolisessa yhteystyössä maineikkaan ravintola Kaskiksen kanssa. Kaskiksen suunnittelemalla ruokalistaltamme löytyy kotiruuan klassikoita uudella tavalla toteutettuna. Yhteistyö tarjoaa myös moina muita herkkuja. Voit muun muassa perehtyä ruoanlaiton saloihin huippukokkien seurassa ja uppoutua eri ruokakulttuureihin asiantuntijoiden johdolla. Suosimme lähiruokaa ja valmistamme kaikki ateriat paikan päällä. Hyödynnämme Auroran keittiössä myös asukkaittemme oman hyötypuutarhan antimia.

TURVALLISTA ELÄMÄÄ

Villa Aurorassa elät turvallisesti omassa kodissasi. Hyvinvoinnistasi huolehtivat kylämme omat sairaanhoitajat. Asukkaana sinulla on myös mahdollisuus Mehiläisen omalääkärin palveluihin ja tulevaisuudessa lisätukena myös etälääkärin vastaanotto digitaalisesti suoraan asunnostasi. Tarvittaessa turvanasi on Mehiläisen koko osaaminen. Villa Aurorassa elät ja asut turvallisissa käsissä.

HUOLETTOMAMPI ELÄMÄ ALKAA TÄSTÄ

Ota epäröimättä yhteyttä.
Soita palvelukodin johtaja Kirsi Leväpellolle numeroon 050-5065163 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi(at)mehilainen.fi. 4.7.-1.8.2016 yhteydenotot antti.mantyla@mehilainen.fi tai Auroran hoitajien puhelinnumero 040-580 2439. 

Niin helppoa se on.

Jaa