Hyviä uramahdollisuuksia Uudellamaalla!

Toimintamme laajentuessa Itäisellä Uudellamaalla haemme

TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ

YLEISLÄÄKÄREITÄ

ERI ALOJEN ERIKOISLÄÄKÄREITÄ

Mehiläinen Porvoo avautuu huhtikuussa tuottamaan lääkärikeskus- ja työelämäpalveluita. Toivotamme joukkoomme tervetulleeksi työterveyden, yleislääketieteen sekä eri erikoisalojen ammattilaisia. Tule tekemään kanssamme uutta ja dynaamista työympäristöä ja luomaan laadukasta palveluyhteisöä!

Mehiläinen Loviisan työterveysaseman toiminta laajentuu lääkärikeskuspuolelle tuoden asiantuntijapalvelumme myös henkilöasiakkaiden ulottuville. Liity viihtyisään joukkoomme, Loviisan keskustassa sijaitsevaan Mehiläiseen on alle tunnin matka esimerkiksi Porvoosta , Helsingistä ja Kotkasta.

Mehiläisessä Itäkeskuksessa on hoidettu alueen yksityis- ja työterveysasiakkaita vuodesta 2011. Kehitämme vastaanottotoimintaamme ja tarjoamme monipuolisia ja joustavia vastaanoton mahdollisuuksia yleis- ja erikoislääkäreille ammatinharjoittajana. Työterveyslääkäri voi työskennellä myös palkkasuhteessa.

Tervetuloa kehityksen maisemapaikoille! Keskustelemme mielellämme elämäntilanteeseesi sopivasta työskentelystä, joten ota yhteyttä ja kerro millainen tekeminen sinulle sopii.

Lisätietoja:

Eveliina Puttonen, Itäkeskus

Palvelupäällikkö

puh. 040 847 2575

eveliina.puttonen@mehilainen.fi

Marja-Liisa Mainio, Porvoo, Loviisa

Palvelupäällikkö

puh. 050 440 6297

marja-liisa.mainio@mehilainen.fi