Mehiläisen Hoitajapäivä 2021

Mehiläinen järjestää hoitajille oman, kaikille avoimen, maksuttoman Hoitajapäivä 2021 -virtuaalitapahtuman torstaina, 22.4.2021. Tapahtumassa pääset oppimaan uutta, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja nauttimaan päivästä omalla kotisohvalla yhdessä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa.

Olitpa jo hoitotyön konkari tai vasta uraasi aloittava opiskelija, olet lämpimästi tervetullut Mehiläisen Hoitajapäivä-virtuaalitapahtumaan!

Ilmoittaudu mukaan Hoitajapäivään

Päivän aikana käsittelemme kattavasti eri teemoja hoitotyön ympärillä

  • Kuule mielenkiintoisia puheenvuoroja työhyvinvoinnista, ergonomiasta ja työturvallisuudesta.
  • Opi lisää tietyistä kliinisistä toimenpiteistä, ravitsemuksesta ja lääkehoidosta.
  • Kuule innostavia uratarinoita ja inspiroidu hoitajan eri uramahdollisuuksista.

Tapahtuman juontaa Ernest Lawson

Putous ja Talent Suomi -ohjelmista koko kansalle tutuksi tullut Ernest Lawson viihdyttää meitä koko Hoitajapäivän ajan!

Mehiläisen Hoitajapäivän 2021 juontaa Ernest Lawson

Mukana mielenkiintoisia asiantuntijoita

Hoitotyö vaatii jatkuvasti muuttuvien tilanteiden ja ohjeistusten sietämistä. Moninaiset työtehtävät ja kiire pistää pään koville. Miten pitää yllä mielenkiinto hoitotyöhön ja säilyttää mielessä tärkeän työn punainen lanka – Keynote-puhujana aivojen asiantuntija, Mona Moisala.

Hoitajan ammatissa voi tulla eteen uhkaavia tilanteita, joissa pitää osata toimia nopeasti ja turvallisesti. Konkreettisia vinkkejä siitä, miten kohdata uhkaavia tilanteita työpaikalla tai esimerkiksi asiakkaan kotona, jakaa meille turvallisuuskouluttaja, Totti Karpela.

Miten syödä terveellisesti ja tarpeeksi, jotta jaksan hoitajan kiireisessä ja liikkuvassa arjessa? Ja miten jaksaisin muuttaa ruokatottumuksiani? Kuule lisää vinkkejä hyvistä eväistä ja omaan syömiseen vaikuttamista ravitsemustieteen professorilta, Mikael Fogelholmilta.

KATSO HOITAJAPÄIVÄN KOKO OHJELMA

Hoitajapäivän 2021 puhujat Mona Moisala, Totti Karpela ja Mikael Fogelmholm

Mitä?

Hoitajapäivä on kaikille hoitoalan ammattilaisille avoin virtuaalitapahtuma. Opi uutta, kuule mielenkiintoisia uratarinoita ja inspiroidu upeista puheenvuoroista. Mukana paljon hoitotyön ja sote-alan asiantuntijoita sekä rentoa tunnelmaa, kevyen viihteen ja Ernest Lawsonin siivittämänä.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisena, tarkoittaen sitä, että ilmoittautumisen jälkeen pääset seuraamaan tapahtumaa selainalustalla omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Katso tapahtumalähetystä rennosti kotisohvalla, bussissa työmatkalla tai työpaikalla yhdessä työkavereiden kanssa! Voit myös osallistua tapahtumaan koko päiväksi tai vain osaksi päivää – miten sinulle parhaiten sopii.

Osallistu ja vaikuta

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan keskusteluun chatin kautta sekä jakamaan mielipiteesi reaaliaikaisissa kyselyissä!

Tapahtumaan ei voi osallistua ilmoittautumatta. Ilmoittautuminen on auki koko tapahtuman ajan.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan Hoitajapäivään

Kenelle?

Hoitajapäivä on avoin virtuaalitapahtuma kaikille hoitajille etuliitteestä tai työnantajasta huolimatta – kutsumme kaikki mukaan! Myös opiskelijat ja eläköityneet hoitajat ovat lämpimästi tervetulleita. Päivän aikana kuulet ja opit varmasti paljon kaikkea uutta, mutta ennen kaikkea haluamme juhlistaa teitä, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia!

Milloin?

Hoitajapäivä järjestetään 22.4.2021 klo 8.30–15.30 virtuaalitapahtumana. Pääset seuraamaan suoraa lähetystä ilmoittautumisen jälkeen tapahtuma-alustalla omalla tietokoneella, tabletilla, puhelimella tai muulla mobiililaitteella.

Voit ilmoittautua tapahtumaan heti mukaan! Saat muistutuksen tapahtumasta sähköpostilla ennen tapahtuman alkua. Sähköpostiviestissä on mukana sisäänpääsylinkki tapahtuma-alustalle, joka aktivoituu 30 min ennen tapahtuman alkua, 22.4.2021 klo 8.00. Tapahtuma-alusta toimii kaikilla internet-selaimilla, eikä sinun tarvitse ladata erillistä sovellusta tai ohjelmaa.

Ilmoittaudu mukaan Hoitajapäivään

KATSO HOITAJAPÄIVÄN KOKO OHJELMA

Yhteystiedot ja järjestäjä

Lisätietoja tapahtumasta

Mehiläinen Oy, tilailme- ja tapahtuma-asiantuntija Lotta Norokytö, lotta.norokyto@mehilainen.fi

Tapaus Oy, tuottaja Taru Suokas, taru.suokas@tapaus.fi

Tapahtuman järjestää Mehiläinen Oy

Mehiläisen kasvun, kehityksen ja laadun keskeinen edellytys on osaavista ammattilaisista koostuva sitoutunut henkilöstömme. Meillä työskentelee ammattilaisia laajalla koulutus- ja tehtäväkirjolla, nuorimpien työntekijöiden ollessa alle 20-vuotiaita ja kokeneimpien yli 70-vuotiaita.

Mehiläinen on työnantajana – myös työntekijöiden omien kuvausten mukaan – tasa-arvoinen, tasapuolinen ja suvaitseva. Haluamme olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta ja siitä kumpuavia vahvuuksia. Haluamme tarjota hyvän työntekijäkokemuksen joka päivä.

Sosiaali- ja terveysalalla työvoiman tarve tulee kasvamaan lähivuosina merkittävästi ja rekrytoinnin muuttuminen haastavammaksi näkyy myös Mehiläisen toimintaympäristössä. Suurena, nopeasti kasvavana toimijana Mehiläisellä on erinomaiset mahdollisuudet tarjota hyviä työpaikkoja ammattilaisille. Panostamme jatkossa yhä vahvemmin koulutukseen, valmennuksiin, sisäisten urapolkujen mahdollisuuksiin sekä henkilöstön kuuntelemiseen.

Rekisteriseloste:
Henkilötietojen käsittely Mehiläisen järjestämissä tapahtumissa