Perheterapia

Tarjoamme asiakkaillemme ajankohtaisia etuja kaikissa Mehiläisen toimipisteissä ympäri Suomen. Näet tältä sivulta voimassa olevat tarjoukset.

Jos haluat saada tiedon tarjouksistamme, lataa itsellesi OmaMehiläinen-mobiilisovellus sovelluskaupasta (iOs ja Android), tykkää meistä Facebookissa ja varmista OmaMehiläinen-palvelussa, että olet antanut meille sähköpostiosoitteen ja sallinut markkinoinnin. Näin saat hyödyllistä terveystietoa ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Alkusyksyn tarjoukset

Syys-lokakuussa voit tarkistaa D- ja B12-vitamiinitasosi kampanjahintaan. D-vitamiinin mittaus 35 € (norm. 66,60 €) ja aktiivisen B12-vitamiinin mittaus 45 € (norm. 61,60 €). Varmista vireytesi koko pitkäksi talveksi!

Näytteenottoon pääset helposti ilman lääkärin lähetettä ja ajanvarausta kaikissa Mehiläisen lääkärikeskuksissa. Tarjous on voimassa yksityisasiakkaille. Lue lisää!

D-vitamiini

Pimeänä vuodenaikana D-vitamiinin saanti tavallisesta ruokavaliosta ei riitä ilman ravintolisää. Siksi riittävä saanti olisi hyvä tarkistaa pimeän kauden alkaessa. D-vitamiinin puutos altistaa osteoporoosille ja luunmurtumille. Puutos on liitetty myös mm. infektioherkkyyteen. Suomalaisissa tutkimuksissa on osoitettu, että D-vitamiinin puutos on hiukan yleisempää naisilla kuin miehillä ja vain noin joka kuudennella suomalaisella veripitoisuus on luuston terveyden kannalta riittävä (yli 80 nmol/l).

Lue lisää D-vitamiinista >>

B12-vitamiini

Ikääntyessä B12-vitamiinin imeytyminen ravinnosta heikentyy ja siksi B12-vitamiinin puute on tavallista yli 60-vuotiailla. B12-vitamiini on tärkeä, sillä puutostila voi aiheuttaa anemiaa, kipuja, muistihäiriöitä sekä masennusta. Puutos kehittyy yleensä hitaasti kuukausien tai vuosien kuluessa. Syynä on usein imeytymishäiriö tai yksipuolinen kasvisruokavalio.

Lue lisää B12-vitamiinista >>

Tarjoukset työterveysasiakkaille

Työterveysasiakkaillemme ja heidän perheilleen tarjoamme lisäksi erityisetuja. Tutustu!

Jaa